Κ. Μητσοτάκης: «Η Κυβέρνηση σκύβει στα προβλήματα του κόσμου»

Στον Ασπρόπυργο ο πρωθυπουργός – «Πυρά» από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε, σήμερα το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι η Κυβέρνηση κερδίζει τη μάχη με την ακρίβεια, όπως θα φανεί από τις μειώσεις των τιμών στα Σούπερ Μάρκετ.

Νέα «πυρά» στην Κυβέρνηση εξαπέλυσαν όμως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή καταγγελίες εκλογέων εξωτερικού ότι έλαβαν στα τα e-mail τους προεκλογικό υλικό από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Αυξάνεται έως τα 2.500 ευρώ

Η Κυβέρνηση θα εντείνει τους ελέγχους για να καταπολεμήσει φαινόμενα αισχροκέρδειας, ενώ παράλληλα σκύβει πάνω από τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου, δήλωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε πολίτες του Ασπροπύργου.

Φωτογραφία από Eurokinissi, Δημήτρης Παπαμήτσος 
Φωτογραφία από Eurokinissi, Δημήτρης Παπαμήτσος 
Φωτογραφία από Eurokinissi, Δημήτρης Παπαμήτσος 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που προχώρησε σε αλλαγές στο κόμμα, κονταίνοντας ουσιαστικά τον Παύλο Πολάκη και βάζοντας νέα εκπρόσωπο Τύπου τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, με αφορμή τα e-mail που δέχθηκαν πολλοί Έλληνες Εξωτερικού με προεκλογικό υλικό της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μητσοτάκης: «Στα Τέμπη συγκρούστηκαν ανθρώπινα λάθη με χρονιές παθογένειες»

«Η άμεση απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλευτή είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών; Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών; Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις.», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης. 

Μητσοτάκης: Μείωση τιμών σε 1.500 προϊόντα από αρχές Μαρτίου

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και το ΠΑΣΟΚ. «Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις πώς διέρρευσαν προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, που είχε το υπουργείο Εσωτερικών στην κατοχή του και κατά πάγια τακτική είναι απόρρητα όταν δημοσιοποιούνται οι εκλογικοί κατάλογοι.», ανέφερε σε ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Πυρά» στην Κυβέρνηση εξαπέλυσαν και τα μικρότερα κόμματα των «Σπαρτιατών» και της «Νίκης» για θέματα Οικονομίας και Παιδείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top