Λιάνα Κανέλλη: «Με είχαν για ετοιμοθάνατη»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αποκαλύπτοντας ότι έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή επί δέκα μέρες που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. 

«Εμένα με έσωσε ότι πήγα στο νοσοκομείο αμέσως. Έπαθα πνευμονία από αμέλεια και γι' αυτό θυμώνω πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο αλλά το αμέλησα» είπε αρχικά η κ. Κανέλλη και συνέχισε:

Λιάνα Κανέλλη: «Γύρισα από την κόλαση» - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

«Πάω πρωτοχρονιά κάπου και παθαίνω πνευμονία από πνευμονιόκοκκο. Έκανα 39 πυρετό και ένιωθα δυσφορία. Πήρα τη γιατρό μου και μου είπε "έλα στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις, δεν είσαι 25 ετών”. Έλα όμως που μαζί με την πνευμονία κόλλησα και Αναπνευστικό Συγκυτιακό Ιό (RSV), στις 3 Ιανουαρίου. Μαζί τα δύο αυτά με λιώσανε. Μπήκα Τετάρτη στο νοσοκομείο, την Παρασκευή έχουν ελέγξει πνευμονία, ήταν κάτω δεξιά στον πνεύμονα. Μπαίνω μέσα, όμως, και καταρρέω. Έπαθα βρογχόσπασμο, οι βρόγχοι, δηλαδή, που δεν έχουν την ίδια ελαστικότητα επειδή είμαι καπνίστρια έκαναν ένα σπασμό και δεν ανάπνευσα ξανά».

Λιάνα Κανέλλη: Η περιπέτεια της υγείας της με τον long covid

«Με διασωλήνωσαν και μπήκα 10 μέρες στη ΜΕΘ, ενώ εγώ έλεγα να μην με διασωληνώσουν και ευτυχώς δεν άκουσαν τη χαζομάρα μου αυτή. Δοκίμασαν να με σηκώσουν, άντεξαν τα νεφρά, η καρδιά και το συκώτι επειδή δεν πίνω. Αν έπινα, δεν θα ζούσα» πρόσθεσε η κυρία Κανέλλη.

Όπως είπε «με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές. Δύο φορές ήταν σίγουρο ότι δεν... Γλίτωσα γιατί προσεύχομαι και γιατί με στήριξαν οι δικοί μου άνθρωποι. Όποιος μπει στη ΜΕΘ, έχετε εμπιστοσύνη. Δεν χάνεται ο άνθρωπος. Εγώ άκουγα τα πάντα στη ΜΕΘ, έβλεπα και πολλούς εφιάλτες», αποκάλυψε η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Τα έκανα πάνω μου όταν κατάλαβα τη διασωλήνωση. Σκέφτηκα, προσέξτε το παιδί μου, γιατί θα πεθάνω. Εμένα με έσωσαν οι άνθρωποι που με αγαπάνε, οι σύντροφοι που με αγαπάνε» τόνισε.

Μυστήριο με Λιάνα Κανέλλη: Πήρε φωτιά εν κινήσει το αυτοκίνητό της

Όπως είπε, μετά την έξοδό της από τη ΜΕΘ έχασε 14 κιλά μυική μάζα. 

«Όταν βγήκα για 2-3 μέρες δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου να ακουμπήσω το κινητό μου. Ήρθε το παιδί μου και έκρυβα το χέρι μου για να μην δει το τρέμουλο», είπε.

Απευθυνόμενη σε συγγενείς ανθρώπων που βρίσκονται στη ΜΕΘ τους είπε: «όταν είναι ο άνθρωπος στην ΜΕΘ να μην βγάζετε το άγχος σας πάνω του. Να τους λέτε θετικά πράγματα. Εμένα μου έλεγαν πόσο καλά είναι τα πράγματα, μου μιλούσαν για τον ΠΑΟ. Θυμηθείτε τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας. Εγώ άκουγα μουσική στο κεφάλι μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top