ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την ηγεσία

Ποιοι την υποστηρίζουν - Πότε αναμένονται οι εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Πότε και πώς θα γίνουν οι νέες εκλογές - Η πιθανή ημερομηνία

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία φαίνεται να είναι και η μοναδική «αντίπαλος» του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Γύρω της έχουν συνασπιστεί ο Νίκος Παππάς, ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιώργος Τσίπρας και στελέχη με αναφορά στους τέσσερις, αλλά και οι δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.

Η Γεροβασίλη «απέναντι» στον Κασσελάκη - «Κλειδώνει» η υποψηφιότητά της

Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ανοίξουν και αυτοί τα χαρτιά τους, εκφράζοντας μέσα από τις ομιλίες τους τη στήριξη προς την Όλγα Γεροβασίλη. Η ίδια μάλιστα αναμένει και τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα.

Από την άλλη, ο Παύλος Πολάκης δε θα μιλήσει στο συνέδριο, όπως διαμήνυσε την Παρασκευή ο ίδιος. Αν και έχει δημιουργηθεί ρήγμα στη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη, τίποτα δε δείχνει ότι θα στηρίξει την Όλγα Γεροβασίλη καθώς οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες. Υπενθυμίζεται ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής είχε ψηφίσει «παρών» για να αναλάβει ο βουλευτής Χανίων συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

ΣΥΡΙΖΑ: Πότε θα γίνουν οι εκλογές

Την ίδια ώρα, δεν είναι βέβαιο ότι οι τετραπλές εκλογές θα γίνουν στις 10 Μαρτίου αφού αρκετές Οργανώσεις Μελών έχουν ήδη ενημερώσει πως αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος του στησίματος τεσσάρων καλπών (προεδρικές, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές Επιτροπές, Οργανώσεις Μελών).

ΣΥΡΙΖΑ: Πότε και πώς θα γίνουν οι νέες εκλογές - Η πιθανή ημερομηνία

Παράλληλα, ομάδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, διαμηνύοντας ότι το κόμμα δεν πρέπει να φτάσει σε νέα εκλογική αναμέτρηση πριν από τις ευρωεκλογές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top