ΣΥΡΙΖΑ: Πότε και πώς θα γίνουν οι νέες εκλογές - Η πιθανή ημερομηνία

Στήριξη από Τσίπρα περιμένει η Όλγα Γεροβασίλη

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας. Η αντίπαλος βρέθηκε. Και το όνομα αυτής: Όλγα Γεροβασίλη. Όπως φαίνεται, οι παλιοί προεδρικοί - μετά από καθοδήγηση του πρώην Προέδρου - θα πορευτούν υποστηρίζοντας την βουλευτή, η οποία θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος αύριο.  

Μπουρλότο στον ΣΥΡΙΖΑ: Οργιώδες παρασκήνιο για τον αντίπαλο Κασσελάκη

Μέχρι τώρα όλα συγκλίνουν πως οι νέες εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν για δυο, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Όλγα Γεροβασίλη, η οποια αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της αύριο, Σάββατο.

Ιδιοκτήτης εταιριών στο εξωτερικό ο Κασσελάκης - Τι απαντά ο ίδιος

Οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος πρέπει να το δηλώσει έως την Κυριακή το μεσημέρι 

ΣΥΡΙΖΑ: Πότε θα γίνουν οι νέες εκλογές

Το συνεδριο θα ψηφίσει πάνω στην τελική πρόταση που θα κατατεθεί για την ημερομηνία των εκλογών.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολιτικής συντάκτριας Ειρήνης Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να στηθουν κάλπες στις 10 Μαρτίου.

Μάλιστα θα είναι τετραπλές, δηλαδή εκτός από πρόεδρο τα μέλη να ψηφίσουν για νέα ΚΕ, για νομαρχιακές και ομάδες μελών.

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα γίνουν οι νέες εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: «Πονοκέφαλος» ο τρόπος εκλογής

Ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών, με κάλπη και ηλεκτρονικά που θέλει ο κύριος Κασσελάκης είναι ένα θέμα που αναμένεται να προκαλέσει νέες εντάσεις, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που εκτιμούν πως δεν υπάρχουν διασφαλίσεις για αδιάβλητη εκλογική διαδικασία.

Από πλευρά των γραμματέων, πάντως, τονίζεται πως οι τετραπλές κάλπες με υβριδικό τρόπο είναι ένα ιδιαίτερα περίπλοκο εγχείρημα.

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη από Τσίπρα περιμένει η Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη θέλει τη δημόσια στήριξη του κ. Τσίπρα, όμως το τι θα κάνει ο ο πρώην πρωθυπουργός δεν το έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. 

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια τέτοια κίνηση, με δεδομένο ότι η κ. Γεροβασίλη είναι πρόσωπο που συνομιλούσε σταθερά μαζί του και γύρω της συσπειρώνονται άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Τσίπρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top