Ιδιοκτήτης εταιριών στο εξωτερικό ο Κασσελάκης - Τι απαντά ο ίδιος

«Αν ο νόμος αφορά και εμένα, θα τις πουλήσω», λέει σε ανάρτησή του

Κασσελάκης: Ιδιοκτήτης Αλλοδαπών Εταιριών - Τι απαντά

Με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά σε δημοσίευμα που τον θέλει, τουλάχιστον κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2023, να ήταν ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος αλλοδαπής εταιρείας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται σχετικά με το δημοσίευμα του News 24/7 και υποστηρίζει ότι δε γνωρίζει τον νόμο που απαγορεύει κάτι τέτοιο, νόμο τον οποίο σημειώνεται, ότι ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2016.

Μπουρλότο στον ΣΥΡΙΖΑ: Οργιώδες παρασκήνιο για τον αντίπαλο Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ολόκληρη η ανάρτησή του 

«Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής. Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό.

 

 

Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε. ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

Τι έλεγε το δημοσίευμα για τις αλλοδαπές εταιρίες Κασσελάκη 

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τον Δεκέμβριο του 2023 όταν και δάνεισε στην εταιρία Left Media A.E το ποσό των 230 χιλιάδων ευρώ, ήταν ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος εταιρίας από το εξωτερικό κάτι που απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία για τα ασυμβίβαστα των πολιτικών προσώπων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top