ΣΥΡΙΖΑ: Καυγάς Πολάκη- Ραγκούση

Η Γεροβασίλη επιβεβαιώνει επεισόδιο Πολάκη- Κασσελάκη

Στη σεντρα επιχείρησε να βγάλει ο Παύλος Πολάκης όσους διέρρευσαν το θερμό επεισόδιο που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στη βουλή, όπου όπως αποκαλύφθηκε του είπε  «Παύλο αν δεν σου αρέσει φύγε».

Κασσελάκης προς Πολάκη: Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις! 

«Όποιος λέει για επεισόδιο  να έρθει να μου το πει ντρέτα στο πρόσωπο και να με κοιτά στα μάτια» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης. 

Παρά την προσπάθεια να διαψευστεί εκ των υστέρων και από τις δυο πλευρές, η λογομαχία τους, η Όλγα Γεροβασίλη εμμέσως πλην σαφώς, το επιβεβαίωσε.

«Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;» ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη. 

Πάντως ο Στέφανος Κασσελάκης απέφυγε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο 

«Η κοινωνία περιμένει πολλά από εμάς. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων τα περνάει δύσκολα. Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της κοινωνίας» δήλωσε. 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Καυγάς Πολάκη- Ραγκούση

Στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας ο Παύλος Πολάκης καυγάδισε και με τον Γιάννη Ραγκούση ο οποίος του έβαλε θέμα κοστολόγησης των προτάσεων του για την υγεία.

 «Ο διπλασιασμός των αμοιβών των υγειονομικών κοστίζει 2,5 δις. Να πούμε και διπλασιασμό και τριπλασιασμό των αμοιβών αλλά να πούμε από που θα τα βρούμε» ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης. 

Θέμα κοστολόγησης των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν και οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης ενώ για έλλειψη αξιοπιστίας αμφίσημες θέσεις και αλλαγή στρατηγικής έκανε λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top