Κώστας Μπακογιάννης: Τα σχέδιά του για το μέλλον μετά την πρώτη ήττα 

Οι φήμες για το ευρωψηφοδέλτιο και η κρίσιμη απόφαση για τη Βουλή

Η πιο ηχηρή ήττα της χθεσινής βραδιάς ήταν αναμφίβολα αυτή του Κώστα Μπακογιάννη. Ο Γιώργος Ευγενίδης αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στα σενάρια που  ακούγονται για το πολιτικό του μέλλον, καθώς από το πρωί υπήρξαν φήμες για κάθοδό του τον Ιούνιο στο ευρωψηφοδέλτιο.  

Εκλογές 2023: Ανατροπή στον Δήμο Αθηναίων - Νέος δήμαρχος ο Χάρης Δούκας

Η πρώτη πολιτική ήττα του Κ. Μπακογιάννη: «Παγωμάρα» στο επιτελείο του

Όπως ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής του Star, ήταν η πρώτη πολιτική ήττα του κ. Μπακογιάννη από τότε που πρωτοπολιτεύτηκε το 2010, στο Καρπενήσι. Και ήταν μια ήττα που δεν περίμενε κανείς στο επιτελείο του Δημάρχου, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ο πιο ψύχραιμος και παρηγορούσε τη βραδιά των εκλογών τους συνεργάτες του.

Η πρώτη ήττα του Κώστα Μπακογιάννη

Η πρώτη ήττα του Κώστα Μπακογιάννη 

Σία Κοσιώνη: Η αντίδρασή της στα αποτελέσματα του Κώστα Μπακογιάννη

Βεβαίως, το ερώτημα είναι «μετά από αυτή την ήττα τι;» για έναν αιρετό επί 13 χρόνια πολιτικό. 

Το πολιτικό μέλλον του Κώστα Μπακογιάννη

Ο Γ. Ευγενίδης επισήμανε ότι ο ίδιος θα παραμείνει Δήμαρχος μέχρι την παράδοση στον κ. Δούκα, ενώ σήμερα πήγε κανονικά στο γραφείο του. Μετά θα παραμείνει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο. 

Επαναληπτικές εκλογές: Ποιοι εκλέγονται σε Περιφέρειες – μεγάλους Δήμους 

Από εκεί και πέρα και ο ίδιος χρειάζεται χρόνο. Κάποια σενάρια για συμπερίληψή του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, μάλλον δεν έχουν τύχη.

«Οπότε, θα πρέπει να περιμένει, να τα σταθμίσει και να πάρει τις αποφάσεις του, αν π.χ. θέλει να μείνει στην ενεργό πολιτική και να διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ» κατέληξε ο Γ. Ευγενίδης.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top