Και δεύτερη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της εκλογής Κασσελάκη   

«Δε μένω με στόχο το "πάμε και όπου βγει”» αναφέρει    

ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η Λιάνα Κωνσταντίνου από μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα, αντιδρώντας στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως νέου προέδρου του κόμματος. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 56,69%

Μάλιστα εύχεται… «καλή τύχη» στον ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι δεν μπορεί να παραμείνει με στόχο  το «πάμε και όπου βγει».

Κασσελάκης: «Ευχαριστώ όσους επέλεξαν το φως»    

Συγκεκριμένα η Λ. Κωνσταντίνου αναφέρει για την παραίτησή της: 

Η Λιάνα Κωνσταντίνου που  αποχωρεί από το Συντονιστικό του  ΣΥΡΙΖΑ στον Μαραθώνα λόγω της εκλογής Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος

Η Λιάνα Κωνσταντίνου που  αποχωρεί από το Συντονιστικό του  ΣΥΡΙΖΑ στον Μαραθώνα λόγω της εκλογής Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος 

«Σήμερα τελειώνει το ταξίδι μου με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νοιώθω ευγνώμων για τις φιλίες, που απέκτησα με όσους ανθρώπους έχουν πολιτική ενσυναίσθηση.

Όμως ως πολίτης αυτής της χώρας και μέλος μιας παράταξης που φιλοδοξούσε να προσφέρει όραμα, δεν μπορώ να παραμείνω με στόχο το "πάμε και όπου βγει”. Το είχα τονίσει κατ’ επανάληψη, πως ένα κόμμα μπορεί να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λαού, όταν νοιώσει τις ανάγκες του, σέβεται τις αξίες του και η πρότασή του έχει αρχή μέση και τέλος. 

Αχτσιόγλου: Να έχει δύναμη ο Κασσελάκης στα νέα του καθήκοντα 

Καλή τύχη στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το  πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Τσακνάκης, ο  οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»!  

Πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top