Κασσελάκης - Αχτσιόγλου: Πώς τους αντιμετωπίζει το Μέγαρο Μαξίμου

ΝΔ όπως… Μάο: «Μεγάλη αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, υπέροχη κατάσταση»    

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η ραγδαία άνοδος του Στέφανου Κασσελάκη στο εσωκομματικό στερέωμα είναι στο ραντάρ του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Γιώργος Ευγενίδης μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι συζητούν στο κυβερνητικό επιτελείο για τα σενάρια της επόμενης μέρας. 

Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Κρατιέμαι εδώ και μια εβδομάδα επίτηδες»

«Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολιτικός σχολιαστής του Star, στην κυβέρνηση έχουν αρχίσει να αγαπούν τον Μάο με όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κυβερνητική πηγή από τη Νέα Υόρκη θύμιζε τη φράση του Μάο που επικαλέστηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ:

Ο Γ. Ευγενίδης πρόσθεσε ότι iσως στη ΝΔ δεν περίμεναν αυτόν τον βαθμό εσωκομματικής σύγκρουσης που φέρνει σύννεφα διάσπασης πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ενδεικτική είναι μια ακόμα φράση της κυβερνητικής πηγής εξ Αμερικής ότι «δεν φανταζόμασταν το σημείο που θα φτάναμε». 

Τι λένε στο Μαξίμου για Κασσελάκη και Αχτσιόγλου 

Επί του πρακτέου, στο Μαξίμου λένε για τους υποψηφίους, ότι ο κ. Κασσελάκης είναι άγνωστος, συνεπώς μη προβλέψιμος. Και αυτό ενέχει πολιτικό ρίσκο και για την κυβέρνηση προφανώς. Αρμόδια στελέχη, πάντως, λένε ότι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς ο κ. Κασσελάκης τους φαίνεται ότι έχει σημαντικά πολιτικά κενά. Θα έχει, πάντως, ενδιαφέρον διότι σε αυτήν την περίπτωση θα δοθεί μάχη στον χώρο του Κέντρου, απ' όπου δεν είναι μακριά ο κ. Κασσελάκης. 

Η  Έφη Αχτσιόγλου από την πλευρά της είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζουν στη ΝΔ με δεδομένη την πολιτική της θητείας της . Δεν υπάρχουν «άγνωστοι παράγοντες»  για το πρόσωπό της, συνεπώς το σχέδιο αντιμετώπισης είναι πιο «προβλέψιμο», αν και αυτό διευκρινίζουν ότι δε σημαίνει σε καμία περίπτωση προτίμηση στο πρόσωπό της για αντίπαλο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top