ΔΕΘ: Παρεμβάσεις Μητσοτάκη για Οικονομία – Υγεία – Παιδεία 

Επιχείρηση ανάκτησης του πολιτικού ελέγχου από την κυβέρνηση  

Από τη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει να αλλάξει σελίδα για την κυβέρνηση και να στείλει το μήνυμα ότι θα γίνουν μεταρρυθμίσεις που θα σηματοδοτούν τη σύγκρουση με τα κακώς κείμενα του ελληνικού κράτους. Ο Γιώργος Ευγενίδης μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρεέα τις τελευταίες πληροφορίες για το τι θα πει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.  

ΔΕΘ: Αλλαγές στην Πολιτική Προστασία θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να ανακτήσει τον πολιτικό έλεγχο για την κυβέρνηση, να επανέλθει σε μια κατά το δυνατόν συνθήκη κανονικότητας, σε μια ομιλία με δύο σκέλη: Aπό τη μια οι αναφορές για τις φυσικές καταστροφές μετά τις πλημμύρες στη Θεσσαλία  και από την άλλη οι μεταρρυθμίσεις, οι τομές, με αναφορά σε μέτρα που θα αντιμετωπίζουν χρόνιες αδυναμίες της ελληνικής διοίκησης. Θα είναι μια ομιλία, όπως λένε συνεργάτες του, που θα σηματοδοτεί την πρόθεσή του να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα. 

Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση των κτιρίων μετά τις πλημμύρες στη Θεσσαλία   

Οι παρεμβάσεις για κρίσιμους τομείς   

Εκτός από τα όσα αναμένονται για την Πολιτκή Προστασία, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη λένε ότι θα παρουσιάσει συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις εκσυγχρονισμού. Για την Υγεία ειδικά, με έμφαση στη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ.  

«Φρένο» από το Μαξίμου στην παρουσία όλων των Υπουργών στη ΔΕΘ 

Εξ ου και αύριο θα πάει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Παρεμβάσεις στην οικονομία αναμέονται κυρίως για τις δομές που αφορούν τη φοροδιαφυγή. Στη Δικαιοσύνη, για την πολυπόθητη επιτάχυνση στην απονομή της. Και στην Παιδεία, για αξιολόγηση και εκσυγχρονισμό στις δομές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top