«Φρένο» από το Μαξίμου στην παρουσία όλων των Υπουργών στη ΔΕΘ 

Μόνο οι υπουργοί των παραγωγικών Υπουργείων στη Θεσσαλονίκη  

Μητσοτάκης ΔΕΘ

Τουλάχιστον οι μισοί υπουργοί δε θα είναι τελικά στη ΔΕΘ, το Σαββατοκύριακο που έρχεται, μετά το «φρένο» που έβαλε το Μέγαρο Μαξίμου στην παρουσία σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Market Pass τέλος λόγω του δημοσιονομικού κόστους από τις πλημμύρες

Έτσι θα έρθουν π.χ. ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής Νίκος Παπαθανάσης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης και οι υπόλοιποι Υπουργοί του ευρύτερου οικονομικού κύκλου της Κυβέρνησης, αλλά Υπουργοί που σχετίζονται με τη διαχείριση της κρίσης των συνεπειών της κακοκαιρίας θα βρίσκονται στο γραφείο τους ή στο πεδίο. Ο Υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας για παράδειγμα θα είναι στο Υπουργείο του. 

Συνάντηση Μητσοτάκη – Κικίλια και τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού 

«Στη Θεσσαλονίκη δε θα γίνει αυτό που γινόταν κάθε χρόνο, να ανεβαίνει όλο το υπουργικό συμβούλιο. Φέτος, έχει ζητηθεί να ανέβουν μόνο οι υπουργοί των Παραγωγικών Υπουργείων. Ειδικά οι υπουργοί που έχουν επιφορτιστεί με τη διαχείριση των προβλημάτων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, θα είναι στο πεδίο και στα υπουργεία τους και όχι στη ΔΕΘ» δηλώνουν κυβερνητικές πηγές για την απόφαση του Πρωθυπουργού.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη πάντως σε παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και η συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνουν κανονικά.         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top