Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος

Η επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος / Bίντεο από ΕΡΤ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών έστειλε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σπαρτιάτες: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για «Greek Mafia»

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», αναφέρει.

«Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ολόκληρη η επιστολή:

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος

Πρόκειται για τη δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτή, καθώς το ίδιο έπραξε χθες και ο Γιώργος Μανούσος.

'Ετσι, οι «Σπαρτιάτες» μετρούν ήδη δύο ανεξαρτητοποιήσεις -του  Κωνσταντίνου Φλώρου και του Γιώργου Μανούσου- και τρεις διαγραφές, οι οποίες έγιναν από τον πρόεδρο των Σπαρτατιών Βασίλη Στίγκα, την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top