Επέτειος εισβολής στην Κύπρο: Πρόκληση Ερντογάν και απάντηση Αθήνας 

Μητσοτάκης – Δένδιας: Δεν ξεχνάμε  - Επίσκεψη Χαρδαλιά-Φλώρου στη Λευκωσία

Προκλητική επίσκεψη πραγματοποιεί στα κατεχόμενα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήμερα της επετείου της εισβολής στην Κύπρο. Ο Ερντογάν έφτασε το μεσημέρι  στο παράνομο «αεροδρόμιο»  στην κατεχόμενη Τύμπου για να κάνει τα εγκαίνια του νέου τερματικού και του νέου αεροδιαδρόμου.

49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μητσοτάκης: Το «Δεν ξεχνώ» παραμένει επίκαιρο και ενεργό   

«Αλήθεια σημαίνει άρνηση υποταγής στη λήθη. Έτσι, 49 χρόνια μετά την αποτρόπαιη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ» παραμένει επίκαιρο και ενεργό» ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.  

Μητσοτάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Επανάσταση η ψήφος των ομογενών

Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμία προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων επί του εδάφους και δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση για σενάριο «δύο κρατών». Στον δίκαιο αγώνα του κυπριακού Ελληνισμού, η Ελλάδα θα είναι πάντοτε και με συνέπεια αρωγός και συμπαραστάτης.

Δένδιας για την 49η επέτειο της τουρκικής εισβολής: «Η Ελλάδα δεν ξεχνά -Τιμά τους υπερασπιστές της Κύπρου»

«Η Ελλάδα δεν ξεχνά. Τιμά τους υπερασπιστές της Κύπρου» ανέφερε από την πλευρά του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στα social media ια την 49η επέτειο της τουρκικής εισβολής.    

«Δεν ξεχνάμε» την τουρκική εισβολή στην Κύπρο -Αμερικανοί γερουσιαστές κατά Τουρκίας σε εκδήλωση μνήμης


Χαρδαλιάς: Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε μονάδες της ΕΛΔΥΚ, στην Κύπρο

Στην ομιλία του προς τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας της ΕΛΔΥΚ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, αφού επανέλαβε ότι η Κύπρος μας παραμένει διαχωρισμένη, αποτέλεσμα της τουρκικής εισβολής, επισήμανε μεταξύ άλλων:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πατρίδα μας είναι ισχυρή, η πατρίδα μας είναι πρωταγωνίστρια, η πατρίδα μας με το πρόγραμμα εξοπλισμών, μέσα από τις αμυντικές συμφωνίες, μέσα από τη στρατηγική της, άφησε πίσω το κακό παρελθόν της και πλέον είναι πρωταγωνίστρια στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και σε όλο το Αιγαίο». 
«Εάν ποτέ χρειαστεί,  θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να μπορέσετε να κρατήσετε ψηλά τη Σημαία» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top