ΠΑΣΟΚ: Κρατά την Α' Θεσσαλονίκης ο Ανδρουλάκης- Εκτός Βουλής ο Καστανίδης

Η ανακοίνωση του κόμματος και η αντίδραση Καστανίδη

Κρατά την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ανδρουλάκης και μένει εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης

Την απόφασή του να κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.  Αυτό σημαίνει πως μένει εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κατέβει σε τρεις περιφέρειες, όπως έχει δικαίωμα κάθε πολιτικός αρχηγός, την Α’ Θεσσαλονίκης, το Ηράκλειο της Κρήτης και τον Νότιο τομέα Αθηνών. Εάν επέλεγε το Νότιο Τομέα θα έμενε εκτός ο Παύλος Χρηστίδης, εάν διάλεγε το Ηράκλειο θα έμενε εκτός ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και ο Καστανίδης

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του Μαΐου ο κ. Ανδρουλάκης είχε επιλέξει να κρατήσει την Α’ Θεσσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδρασή του.

Καστανίδης: Αιχμηρή απάντηση σε Ανδρουλάκη για την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής.

Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».

Η αντίδραση Καστανίδη

«Ο κύριος Ανδρουλάκης επέλεξε τον αποκλεισμό μου, αφού προηγουμένως οι πολίτες αποφάνθηκαν ότι θέλουν να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ, μόνος πια απομένων εκλεγμένος βουλευτής από το μεγάλο και ιστορικό ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι θα είναι παρών «στους αγώνες που έρχονται για μια καλύτερη Ελλάδα, για τους ανθρώπους και τις ελπίδες τους, για μια νικηφόρα παράταξη των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top