Καστανίδης: Αιχμηρή απάντηση σε Ανδρουλάκη για την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης

«Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής»

ΠΑΣΟΚ: Καστανίδης Κατά Ανδρουλάκη Για Α΄ Θεσσαλονίκης

Στο ΠΑΣΟΚ, όσο ετοιμάζουν το πλάνο περιοδειών του Νίκου Ανδρουλάκη, ελπίζοντας σε αύξηση των ποσοστών του κόμματος, υπάρχουν «σύννεφα» από την αντίδραση του Χάρη Καστανίδη στην απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης. 

Εκλογές: Ποιες έδρες επέλεξαν να κρατήσουν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης

Η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει έστω για μια μέρα την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης και να αφήσει εκτός τον Χάρη Καστανίδη έφερε την οξεία αντίδραση του πρώην υπουργού που υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Χ. Καστανίδη: 

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α’ Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο.

Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως.

Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου.

Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια.

Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top