Παραδίδει τη βουλευτική έδρα στη ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός

Κάνει λόγο για ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας του

Σπύρος Πνευματικός: Μετά τις έντονες αντιδράσεις για τη δήλωσή του περί διαλογής ασθενών, η Νέα Δημοκρατία τον είχε αποσύρει από τον εκλογικό αγώνα / Βίντεο: ΕΡΤ

Τη βουλευτική έδρα του στη Βέροια παραδίδει ο Σπύρος Πνευματικός.

Ο κ. Πνευματικός βρισκόταν στην τρίτη θέση της «γαλάζιας» λίστας στην Εύβοια, πίσω από τον Θανάση Ζεμπίλη και τον Σίμο Κεδίκογλου, ωστόσο μετά τις έντονες αντιδράσεις για τη δήλωσή του περί διαλογής ασθενών, η Νέα Δημοκρατία τον είχε αποσύρει από τον εκλογικό αγώνα.

Αντιδράσεις με δηλώσεις Λινού για καρκινοπαθείς - Τι απαντά η ίδια

Ωστόσο, καθώς είχαν επικυρωθεί τα ψηφοδέλτια του κόμματος, δε γινόταν να αφαιρέσει τεχνικά το όνομά του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

H Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

H Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη θέση του Σπύρου Πνευματικού στην Εύβοια παίρνει η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Το βίντεο καρκινοπαθούς για Πνευματικό και το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Ο ίδιος με ανάρτησή του ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και τόνισε ότι θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα «μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μια ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή».

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός

«Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top