Τσαπανίδου: Στην κάλπη με το εγγόνι της - Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε

Άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα

Αγκαλιά με το εγγόνι της άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις επαναληπτικές εκλογές 2023 η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, αναρτώντας τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Με καθημερινό ντύσιμο, μαύρα γυαλιά και το αγαπημένο της εγγονάκι στην αγκαλιά της, φωτογραφίζεται χαμογελαστή λίγο πριν ρίξει την ψήφο της στην κάλπη. 

Η ίδια δε θέλησε να κάνει κάποιο προσωπικό της σχόλιο για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ωστόσο μετέφερε τις δηλώσεις που προηγήθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα

«Στη σημερινή τελική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια, κρίνεται η ζωή μας την επόμενη τετραετία, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Τσίπρας: Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ για να μην υπάρχει ανεξέλεγκτη κυβέρνηση 

«Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση », συνέχισε και κατέληξε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτό το ρόλο. Να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία, αλλά και να παίξει έναν ρόλο εξισορροπητικό στο σύστημα και στη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top