Η Κωνσταντοπούλου απαντά στον Κουτσούμπα για τις «καρδούλες»

«Η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο»

«Ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο. Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις «καρδούλες» του Δημήτρη Κουτσούμπα / Βίντεο: Alpha

Απάντηση στην... καρδούλα του Δημήτρη Κουτσούμπα έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε πως «έχει και η κοροϊδία τα όρια της», σχηματίζοντας με τα χέρια του μια καρδούλα, από αυτές που συνηθίζει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. Η κα Κωνσταντοπούλου απάντησε στο ειρωνικό σχόλιο λίγες μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Χωρίς να τον κατονομάσει, αναφέρθηκε κατά τη διακαναλική συνέντευξη σε «εκείνον τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύτηκε την αγάπη».

Ο Κουτσούμπας τρολάρει την Κωνσταντοπούλου και κάνει… καρδούλες

«Ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο. Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο», σχολίασε.

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της», είχε πει ο γ.γ. του ΚΚΕ, σχηματίζοντας τις καρδούλες, που είθισται να κάνει τελευταία τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της», είχε πει ο γ.γ. του ΚΚΕ, σχηματίζοντας τις καρδούλες, που είθισται να κάνει τελευταία τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κωνσταντοπούλου: Δεχτήκαμε κανιβαλιστική επίθεση εγώ και ο σύντροφός μου

Η ίδια υπερασπίστηκε και πάλι τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων στις λίστες του κόμματος, που προκάλεσαν τις αποχωρήσεις και καταγγελίες πολλών υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

«Σφάζονται» στην Πλεύση Ελευθερίας για τις αλλαγές στις λίστες

Όπως είπε, ήταν συμφωνημένο και ειπωμένο από την πρώτη στιγμή.

Τέλος, η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι θα κάνει χρήση του προνομίου ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, τόσο στις συζητήσεις της ολομέλειας όσο και στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα ενεργοποιήσει δύο «ξεχασμένες» από τα κόμματα κοινοβουλευτικές διαδικασίες: τη διαδικασία αναφορών των πολιτών και τη διαδικασία ακρόασης φορέων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top