Ο Κουτσούμπας τρολάρει την Κωνσταντοπούλου και κάνει… καρδούλες

Γιατί μίλησε για… «τσόντες» του συστήματος

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας «τρόλαρε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας καρδούλες κατά την ομιλία του στην πάτρα / Βίντεο: ΕΡΤ

Βέλη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την ομιλία του στην Πάτρα.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τον ελληνικό λαό «να μη σκορπίσει η ψήφος σε αντιδραστικά, προσωποπαγή μορφώματα και πάντα χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης”;».

Κουτσούμπας στο Star: Γιατί αυτοί…  είμαστε! 

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εκείνη τη στιγμή, με ειρωνική διάθεση για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιάς, όπως συνηθίζει να κάνει εσχάτως η ίδια.

Δημοσκόπηση: Μεγάλη πτώση για ΣΥΡΙΖΑ, άνετη αυτοδυναμία για ΝΔ

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων. Είχε την άποψη ότι ήταν “σχήμα λόγου”, για να δικαιολογήσει τον ΤσίπραΈχει και ένα συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένες είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους χαρακτηρίζει αντισυστημική δύναμη. Για αυτό και έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, αυτό που έχουν όλα τα κόμματα-διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι να στηρίζουν με τις ψήφους ή και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος», είπε ο κ. Κουτσούμπας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top