Ετεροδημότες: Το σκέφτονται αν θα ψηφίσουν λόγω κόστους! 

Ο καιρός, ο συνδυασμός με μπάνια και τα έκτακτα δρομολόγια 

Έξι μέρες πριν τις εκλογές, οι ετεροδημότες ετοιμάζονται να προσέλθουν στις κάλπες, αλλά ορισμένοι το σκέπτονται αν θα ψηφίσουν δεύτερη φορά μέσα σε περίπου ένα μήνα, λόγω του υψηλού κόστους μετάβασης.  Άλλοι πάντως ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στα χωριά τους με κάθε μέσο. Ο καιρός μέχρι τότε θα είναι καλός εκτός από την Βόρεια Ελλάδα όπου προβλέπεται νέα επιδείνωση.

Εκλογές: Αντίστροφη μέτρηση μέχρι την επόμενη Κυριακή  

Για Θεσσαλονίκη, Πάτρα,  Λάρισα αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, από την Παρασκευή μπαίνουν  έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προκειμένου για να εξυπηρετήσουν τους ετεροδημότες.

Έκτακτα δρομολόγια θα γίνουν το Σαββατοκύριακο από το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους τους ετεροδημότες αλλά και τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου των εκλογών.

Εκλογές 2023: Ηλεκτρονικό παιχνίδι της ΝΔ με το πρόγραμμά της!   

 

Ετεροδημότες: Συνδυάζουν εκλογές με μίνι διακοπές

«Αναγκαστικά όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα ξαναπάμε Σαντορίνη να ψηφίσουμε. Το κόστος για την μεταφορά 4 ατόμων είναι γύρω στα 350 ευρώ και άλλα τόσα να γυρίσεις, 700 μαζί με το αυτοκίνητο. Θα κάτσουμε και μια – δυο   μέρες,  θα κάνουμε και τις βουτιές μας» δηλώνει στην κάμερα του Star o ετεροδημότης Μανώλης Δημητροκάλλης, που θα μεταβεί  στη Σαντορίνη για να ψηφίσει.

Ετεροδημότες: Το κόστος μετάβασης στη Σαντορίνη

Ετεροδημότες: Το κόστος μετάβασης στη Σαντορίνη  

Ετεροδημότες: Πού ψηφίζουν στις 25/6 ανάλογα με την ημερομηνία αίτησης   

Ετεροδημότες: Το υψηλό κόστος «φρενάρει» την ψήφο μας

To κόστος των δυο εκλογικών αναμετρήσεων για τον Βαγγέλη Δημητροκάλη και την οικογένειά του θα ξεπεράσει τα 1500 ευρώ.  Πολλοί συμπολίτες μας όμως δεν έχουν σκοπό να βάλουν το χέρι στην τσέπη για δεύτερη φορά. Όπως ο Σταύρος Δούμπας, ο οποίος δηλώνει στην κάμερα του Star:  «Aυτή τη φορά δεν θα πάμε, πήγαμε την πρώτη φορά  είναι τα έξοδα πάρα πολλά , δεν μπορούμε να ανέβουμε και δεύτερη φορά, χάνουμε μεροκάματα. Μου πήγε γύρω στα 250 ευρώ συν δυο-τρία μεροκάματα που έχασα, πήγαμε γύρω στα 450 ευρώ. Δεν γίνεται να το κάνουμε άλλη μια Κυριακή».

Ετεροδημότες: Το κόστος μετάβασης στην Καρδίτσα

Ετεροδημότες: Το κόστος μετάβασης στην Καρδίτσα  

Περισσότεροι από 400.000 ψηφίζουν στο χωριό 

Με βάση εκτιμήσεις πάνω από 400.000  ψηφίζουν στα χωριά τους.

«Το κόμμα που φαίνεται να κερδίζει,  η ΝΔ, φαίνεται πως θα έχει και το μικρότερο βαθμό αποχής. Αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ η απουσία ευκρινούς εκλογικού στόχου φαίνεται ότι αποθαρρύνει τους ψηφοφόρους του, πόσο  μάλλον τους Ετεροδημότες»  επισημαίνει ο Αντώνης Παπαργύρης, διευθυντής ερευνών της GPO, 

Πού ψηφίζω 2023: Πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες

«Αναποφάσιστος» ο καιρός: Από  τα 35αρια στην αστάθεια την Κυριακή των εκλογών  

Όσον αφορά τον καιρό με τον οποίο θα ψηφίσουμε. Από τα 35άρια που θα πιάσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες,  ο καιρός θα μας δείξει  και πάλι την αστάθειά του. Αλλού λιακάδα και αλλού πτώση της θερμοκρασίας και βροχές, ό,τι  δηλαδή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε  τις τελευταίες ημέρες.

«Στη Θεσσαλία θα υπάρξουν ακόμη και 35 βαθμοί. Εενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο ενώ στη Βόρεια Ελλάδα,  το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες,  κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα  δηλώνει ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top