Αναβάλλεται η ομιλία Μητσοτάκη στην Πάτρα λόγω του ναυαγίου στην Πύλο

Επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ

Αναβάλλεται σήμερα η προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, μετά το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του πολύνεκρου ναυαγίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε ακόμη για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τραγωδία στην Πύλο: Στους 59 οι νεκροί μετανάστες από το ναυάγιο

Μέχρι στιγμής 59 μετανάστες έχουν ανασυρθεί νεκροί, 104 έχουν διασωθεί ενώ υπάρχουν φόβοι για πολλούς αγνοούμενους.

Στην Καλαμάτα. όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες, μεταβαίνει εκτάκτως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σκακελλαροπούλου.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του τραγικού ναυαγίου σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου και για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λόγω του τραγικού ναυαγίου, η προγραμματισμένη για σήμερα προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πάτρα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναβάλλεται».

Eπικοινωνία Τσίπρα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό 

Eπικοινωνία με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, είχε και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του.

«Όσο περνάνε τα λεπτά, αυξάνονται οι νεκροί στο ναυάγιο νοτιοδυτικά της Πύλου. Πρόκειται για μια ανθρώπινη τραγωδία, η οποία αποτυπώνει με τον πιο θλιβερό τρόπο την απελπισία όσων αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη. Η στιγμή απαιτεί να προτάξουμε την ανθρωπιά και να σταθούμε δίπλα στους επιζήσαντες του ναυαγίου, εντείνοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια εντοπισμού των αγνοουμένων. Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθώ για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ήδη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την Αθηνά Λινού και τον Αλέξη Χαρίτση είναι στην περιοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top