Μητσοτάκης: Η Μαρέβα του έφερε την ανθοδέσμη… στο κεφάλι

Το νέο TikTok του προέδρου της ΝΔ και το… «μπράβο Φαίδων»

Ιδιαίτερα δραστήριος και χιουμοριστικός αποδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Στο νέο του βίντεο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει ποδήλατο υπό τον ήχο του viral χιουμοριστικού βίντεο «Μπράβο Φαίδων».

Ο κ. Μητσοτάκης διακρίνεται, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, Σοφίας, στις 7 Ιουνίου, να βλέπει ένα παλαιότερο βίντεο με την ίδια νήπιο, ενώ αναφέρεται και στο νέο οδικό έργο για τη σύνδεση της Δράμας με την Καβάλα, λέγοντας με χιούμορ πως… θα πάψει να είναι δράμα.

Εκλογές 2023: Περιοδείες Μητσοτάκη και Τσίπρα με συμβολισμούς

Όταν μια κυρία του ζητά να κάνει TikTok, της απαντά πως θα κάνει στη συνέχεια, ενώ, απευθυνόμενος σε έναν ιερέα, του λέει «έμαθες και εσύ πάτερ το TikTok ή όχι ακόμη;».

Αποκάλυψη Μητσοτάκη: «Θα δημιουργηθεί υπουργείο Οικογένειας»

Αφού… χαιρετά έναν γλάρο σχεδόν εξ επαφής, ενώ είναι εν πλω, ο κ. Μητσοτάκης δείχνει και το… sequel από το θέμα με τις ανθοδέσμες που παίρνει κατά τις περιοδείες του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποδηλασία στον Χορτιάτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας

Όπως είχε πει, κάποιες εξ αυτών της πηγαίνει στη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία (όπως είχε πει) του τις φέρνει… στο κεφάλι. Όπερ και εγένετο στο βίντεο!

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top