Νέα καταγγελία για Ροδόπη και τουρκικό προξενείο από πρώην στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης είπε την αλήθεια»

«Στη Ροδόπη υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για ξεκάθαρη ανάμειξη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής στη Ροδόπη στις εκλογές της 25ης Μαΐου κάνει λόγο ο Θανάσης Καλογιαντσίδης.

Το πρώην μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης και πρώην αναπληρωτής συντονιστής της ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Κομοτηνής αναφέρει σε ανάρτησή του πως «δεν επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ΝΔ στη Ροδόπη, αλλά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής».

Μητσοτάκης: Στη Ροδόπη υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου

Παράλληλα, ο κ. Καλογιαντσίδης σε άλλη ανάρτησή του αφήνει αιχμές κατά του Νίκου Φίλη, λέγοντας «δεν πήρε χαμπάρι πως ο "σύντροφος Οζγκιούρ" έκανε τουρκοτουρκική προεκλογική εκστρατεία;», και αναγνωρίζει ότι «δυστυχώς, ο Μητσοτάκης είπε την αλήθεια για ανάμειξη του τουρκικού προξενείου».

«Δεν επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ΝΔ στη Ροδόπη, αλλά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής», έγραψε στο facebook το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Καλογιαντσίδης

«Δεν επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ΝΔ στη Ροδόπη, αλλά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής», έγραψε στο facebook το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Καλογιαντσίδης

«Ο κύριος Φίλης δεν πήρε χαμπάρι, πως ο "σύντροφος Οζγκιούρ" έκανε τουρκοτουρκική προεκλογική εκστρατεία; Γνωρίζει πως ο σύντροφός του συχνότατα παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, τελετές κτλ παρακρατικών δομών που η Τουρκία συντηρεί εντός της Ελλάδος; Συμφωνεί με αυτές τις ενέργειες;», αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη!

Υπενθυμίζεται ότι και στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Κομοτηνής, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Λαφτσή, είχε κάνει λόγο για «παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη με αφορμή την εκλογή του Οζγκιούρ.

Την Τρίτη, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος είπε ότι είχε ενημερωθεί ιδιωτικά ο Αλέξης Τσίπρας οτι οι δύο υποψήφιοι στην Θράκη, Οζγκιούρ και Ζεϊμπέκ «είναι ενεργούμενα του Τουρκικού προξενείου. Δεν το διέψευσαν. Η σιωπή τους δηλώνει ενοχή».

Τσίπρας: Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

Εξάλλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, «άνοιξε» το ζήτημα, τονίζοντας: «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο αν δεν είχα συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία, όπως είναι γνωστό αναδεικνύονται και από τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και στην Ξάνθη. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα του κ. Τσίπρα αν θέλει να κρατήσει στα ψηφοδέλτιά του δύο βουλευτές, οι οποίοι εξελέγησαν με την ανοιχτή στήριξη του τουρκικού προξενείου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε κατηγορώντας τον Κυρ. Μητσοτάκη για «αλαζονεία απέναντι στους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και σε κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top