Ψαριανός: Αλήτες οι καθηγητές που πανηγύριζαν για την τράπεζα θεμάτων

Αντιδράσεις από τις δηλώσεις του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας

Ανησυχία έχει προκαλέσει η κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των προαγωγικών εξετάσεων στα Λύκεια / Βίντεο:Mega

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η «ωμή» επίθεση του Γρηγόρη Ψαριανού σε κάποιους καθηγητές, τους οποίος αποκάλεσε «καθάρματα και αλήτες», επειδή – όπως δήλωσε – πανηγύρισαν που χάκερς έριξαν την τράπεζα θεμάτων.

«Οι καθηγητές των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι μεγάλα καθάρματα και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο κ Ψαριανός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τράπεζα θεμάτων: «Αγοράστηκε συμβόλαιο επίθεσης στο dark web»

Τράπεζα θεμάτων: Πώς λειτούργησαν οι χάκερ και πώς θα τους εντοπίσουν

Η δήλωσή του καταδικάστηκε ακόμη και από συνυποψήφιούς του στη Νέα Δημοκρατία. Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο Kontra, είπε πως αναμένει το κόμμα του να πάρει αποφάσεις για το θέμα.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως

Για «αθλιότητες» και «επικίνδυνη έπαρση Μητσοτάκη» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να πάρει θέση.

Μητσοτάκης: Η φωτογραφία για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

«Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς. Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κουμουνδούρου.

Tο σύστημα δέχτηκε 165 εκατ. «χτυπήματα» από 114 χώρες με στόχο την Τράπεζα Θεμάτων / Eurokinissi - Μιχάλης Καραγιάννης

Παραιτήθηκε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα: Όταν σε φτύνουν, δε βρέχει

«Τους αποκάλεσε ''καθάρματα'', ''σκουλήκια'', ''αλήτες'' και ''αρχιμαφιόζους'', όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες. Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται», συνεχίζει και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης, που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top