Πλεύρης: Λυπάμαι όσους δεν καταδίκασαν την επίθεση σε βάρος μου

«Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγο, την κόρη μου και τον γιο μου» 

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια ενώ γευμάτιζε με την οικογένειά του στα Πετράλωνα (φωτογραφίες Ευρωκίνηση)    

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», αναφέρει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε ανάρτησή του στο twitter, σχετικά με την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε χθες σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, ενώ γευμάτιζε με την οικογένεια του.

 

Πετράλωνα: Επιτέθηκαν με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη

Ο κ. Πλεύρης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:

Τραυματίσθηκε ελαφρά στο μάτι ο Πλεύρης από την επίθεση με γιαούρτια 

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Μπαράζ βανδαλισμών κατά εκλογικών της περιπτέρων καταγγέλλει η ΝΔ

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη η καταδίκη σε επιθέσεις και βίαιαες ενέργειες  

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η καταδίκη σε επιθέσεις είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη, αλλά με αιχμές για τη στάση της ΝΔ, όπως υποστηρίζει, σε επιθέσεις κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:        

«Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη.  

Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top