Μπαράζ βανδαλισμών κατά εκλογικών της περιπτέρων καταγγέλλει η ΝΔ

Σε Ηλιούπολη, Θησείο, Πετράλωνα, Ηράκλειο Αττικής και Ηράκλειο Κρήτης!    

Νεα Δημοκρατία φθορές σε εκλογικό κέντρο
Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Ηράκλειο το οποίο υπέστη φθορές από αγνώστους (φωτογραφία: λογαριασμός twitter Λευτέρη Αυγενάκη) ΄    

Αλλεπάλληλους βανδαλισμούς κατά εκλογικών της περιπτέρων καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, μία ημέρα μετά την επίθεση με γιαούρτια κατά του Υπουργού Υγείας και υποψήφιου βουλευτή της Θάνου Πλεύρη.      

Τραυματίσθηκε ελαφρά στο μάτι ο Πλεύρης από την επίθεση με γιαούρτια 

Η ΝΔ αναφέρει συγκεκριμένα:  

«Μόνο το τελευταίο 48ωρο, θρασύδειλοι τραμπούκοι έσπασαν ένα εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Ηλιούπολη, έβαψαν δύο εκλογικά περίπτερα του κόμματος, στο Θησείο και στα Πετράλωνα, ενώ προκάλεσαν φθορές και έριξαν μπογιές στο εκλογικό περίπτερο του Ηρακλείου. 
 

Πετράλωνα: Επιτέθηκαν με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη

Κανέναν δεν φοβίζουν. Κανέναν δεν πτοούν. Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο. Καλούμε, εκ νέου, όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στη Νέα Δημοκρατία». 

Η ανάρτηση Αυγενάκη για φθορές στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Ηράκλειο Κρήτης       

Προηγουμένως, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε καταγγείλει σε ανάρτησή του, την πραγματοποίηση φθορών στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο  Ηράκλειο Κρήτης.       

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του: 

«Ορισμένοι από τους διαδηλωτές γιόρτασαν την Εργατική Πρωτομαγιά πετώντας μπογιές και προκαλώντας φθορές στο Εκλογικό μας Κέντρο στο Ηράκλειο.

Οι τραμπουκισμοί δεν μας φοβίζουν. Αντίθετα,μας κάνουν πιο δυνατούς στον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top