Βελόπουλος: Κάλεσμα στους «κομμένους πατριωτικού χώρου» για κοινή κάθοδο

Επίθεση στον πρόεδρο της Αρχής για το Ξέπλυμα για την έρευνα στο κόμμα του

Κυριάκος Βελόπουλος

«Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τον 'Αρειο Πάγο να απορρίπτει κόμματα και είναι απαράδεκτο για τη δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία με νόμο δικό της να αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς, γιατί δεν είναι της αρεσκείας της. Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία, να κάνουμε μετά τις 21 Μαΐου μία πανελλήνια συστράτευση των εθνικών πατριωτικών κομμάτων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, η μπίζνα και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο» δήλωσδςε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Άρειος Πάγος: Μπλόκο για τις εκλογές και στο κόμμα της Λατινοπούλου!    

Όπως πρόσθεσε, «θεωρούμε απαράδεκτα τα όσα γίνονται με τον 'Αρειο Πάγο και πολύ φοβούμαι ότι περνάμε σε ατραπούς πραγματικής αποστασίας και αποστασιοποίησης από τη δημοκρατία».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι «εγώ απλά θέλω να ρωτήσω κάτι τον κύριο πρωθυπουργό» και συνέχισε: «Ο 'Αρειος Πάγος, τον οποίο ελέγχει έτσι κι αλλιώς ο ίδιος, διότι η επιλογή του Αρείου Πάγου γίνεται από συγκεκριμένα κέντρα και από την κυβέρνηση κυρίως, επέτρεψε να κατέβει κόμμα που δηλώνει τουρκικό, δηλαδή ένα τουρκικό κόμμα, όπως το ίδιο δηλώνει, μπορεί να κατεβαίνει και παίρνει την άδεια του Αρείου Πάγου, αλλά ένα οποιοδήποτε ελληνικό κόμμα, είτε διαφωνούμε μαζί του είτε όχι, ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει, πρέπει να αποκλείεται».

Έρευνα για «ξέπλυμα» στην Ελληνική Λύση μετά τις καταγγελίες 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το κάλεσμα που απηύθυνε σε κόμματα, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε ότι «μιλάμε για τα κόμματα που κόπηκαν μέχρι σήμερα από τον 'Αρειο Πάγο».

Ο Μπογδάνος διέγραψε τη Λατινοπούλου και συμμαχεί με Εμφιετζόγλου! 

Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Βελόπουλος επανέλαβε το κάλεσμά του, «προς όλα τα κόμματα που κόπηκαν να συστρατευτούμε όλοι μαζί μετά τις 21 Μαΐου απέναντι στον κοινό εχθρό, γιατί ο κοινός εχθρός είναι ένας και λέγεται Νέα Δημοκρατία, όχι ως κόμμα, αλλά οικογένεια Μητσοτάκη, διότι πρέπει να γίνει μία πανστρατιά απέναντι σε αυτά που έρχονται, τα οποία είναι πολύ χειρότερα από ότι φαντάζονται οι Έλληνες».

Σκληρή επίθεση στον Βουρλιώτη για την έρευνα στην Ελληνική Λύση  

Αναφερόμενος στον επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπο Βουρλιώτη,  ο Κυριάκος Βελόπουλος, «ή ο κ. Βουρλιώτης δεν ξέρει οικονομικά, ή είναι πιστόλι της ΝΔ, διότι άλλη δικαιολογία δεν μπορεί να ευσταθεί».

Γεραπετρίτης στο Star: Προσφυγή ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον Κασιδιάρη     

«Αν είναι πιστόλι της ΝΔ», πρόσθεσε, «θα είμαστε απέναντι του και τις επόμενες μέρες θα ακουστούν πολλά και για τον κ. Βουρλιώτη και για τη ΝΔ». Παράλληλα, ανέφερε ότι «για πρώτη φορά ακούω στη ζωή μου ότι ο μισθός του βουλευτή είναι ‘μαύρο χρήμα', συμπληρώνοντας: «Δεν υπάρχει αυτό».

Στην συνέχεια είπε ότι «ψάχνουμε από χθες το απόγευμα τον κ. Βουρλιώτη και μάλιστα ο ίδιος οικονομικός διευθυντής του κόμματος για να τον καλέσει να πάει στα γραφεία και να ελέγξει ότι θέλει, αλλά είναι εξαφανισμένος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top