Γεραπετρίτης στο Star: Προσφυγή ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον Κασιδιάρη     

Τι είπε για τις διώξεις για τα Τέμπη και την έρευνα στην Ελληνική Λύση     

Παρέμβαση της ΝΔ στον Άρειο Πάγο προανήγγειλε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά της καθόδου στις εκλογές κόμματος με τη συμμετοχή του έγκλειστου στις φυλακές Ηλία Κασιδιάρη, στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.        

Aθώοι Μιχαλολιάκος- Κασιδιάρης- Ηλιόπουλος για υποκίνηση ρατσιστικού μίσος   

Ο κ. Γεραπετρίτης, με την ιδιότητα και του αρμόδιου για τις Μεταφορές Υπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του:      

Για την έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα στην Ελληνική Λύση: Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΝΔ δεν ασχολείται με το τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα. Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά τους. Καλοδεχούμενη μία έρευνα καθώς στα κόμματα δεν πρέπει να μένει καμία σκιά…  Υπάρχει μία πρακτική να αποδίδεται στα κόμματα μέρος των μισθών, αλλά σε καμία περίπτωση κάτω από το τραπέζι.  

Έρευνα για «ξέπλυμα» στην Ελληνική Λύση μετά τις καταγγελίες 

Για κόμμα Κασιδιάρη: Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε νεοναζιστικό μόρφωμα να μπει στη Βουλή. Θα καταθέσουμε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο

Για τις τρεις διώξεις για τα Τέμπη: Παρότι είχαμε την τραγική κατάληξη στα Τέμπη δηλώσαμε ότι η υπόθεση αυτή θα φτάσει μέχρι τέλους και θα υπάρξει κάθαρση…. Οι συστημικές ατέλειες θα φτάσουν  σε βάθος. Μια κατηγόρησαν για υποκρισία για το πόρισμα, αλλά το πόρισμα είναι αντικειμενικό. Όλα θα έλθουν στο φως.    

Τέμπη: Παραδόθηκε το πόρισμα για το δυστύχημα στον Γεραπετρίτη    

Για τις συνεργασίες και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση της ΝΔ είναι σαφής. Από τη μία η πρόταση της ΝΔ για αυτοδυναμία και από την άλλη η λογική του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό. Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι κοστολογημένο. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 89 δισ. ευρώ. Ο κ. Τσίπρας θέλει να επενδύσει στις αυταπάτες του.      


  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top