Την αποπομπή Θεοδωρικάκου ζητά ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωση για νεκρό  

Απάντηση του Υπουργού στην Κουμουνδούρου και νέα κόντρα   

Η πολιτική ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε απότομα σήμερα μετά τη σκληρή κόντρα του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταλόγισε στην αντιπολίτευση ότι κρύβεται πίσω από «μπαχαλάκηδες»  που θέλουν νεκρό, με την Κουμουνδούρου να ζητά άμεσα την καρατόμησή του από τον πρωθυπουργό. 

Θεοδωρικάκος: Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν εδώ και καιρό νεκρό

Ως «σπίρτο στη φωτιά» της πολιτικής κόντρας λειτούργησαν οι πρωινές δηλώσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου, μετά τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στην ΑΣΟΟΕ, καθώς ο υπουργός «βλέπει»  τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τους «μπαχαλάκηδες». 

Την παραίτηση Θεοδωρικάκου ζήτησε από τον Μητσοτάκη o Βαρουφάκης

Τ. Θεοδωρικάκος: «Μερικοί θέλουν επιμόνως νεκρό»

«Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι -γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο- θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρο.     

Τσαπανίδου:  Ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει την ευθύνη του

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να καταδικάσει τις βαθύτατα διχαστικές και συκοφαντικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου και να διασφαλίσει την ομαλότητα στον δρόμο προς τις εκλογές» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.  

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου που καταδικάζει όσα ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου που καταδικάζει όσα ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Τσαπανίδου: «Eίναι τόσο καλό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ!»

Ο Τ. Θεοδωρικάκος στην αντεπίθεση – Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αντικατάστασή του

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πάντως, δεν κάμφθηκε από την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και επανήλθε δριμύτερος, με την Κουμουνδούρου να ζητά την παραίτησή του. 

«Αυτοί που επιτίθενται διαρκώς στην Ελληνική Αστυνομία, που ο πολιτικός τους λόγος είναι ο ορισμός του τεχνητού διχασμού. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άλλαξε ποτέ. Δεν βρίσκει ούτε μία λέξη να καταδικάσει τους αναρχικούς, που πετούν πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας» δήλωσε.    

«Πλέον τον έχουν καταλάβει και αυτοί που δεν τον ήξεραν. Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, μετά την αποκάλυψη των υποκλοπών Μητσοτάκη, για αντικατάσταση του κ. Θεοδωρικάκου από υπηρεσιακό υπουργό αποδεικνύεται αναγκαιότητα για τη Δημοκρατία μας» σχολίασε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, θέτοντας εκ νέου ζήτημα υπηρεσιακού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.  

«Ας αφήσει τις υποκριτικές κραυγές και τις υπεκφυγές κι ας μας πει καθαρά: είναι με την τάξη και τη νομιμότητα ή με τη βία και την μπαχαλοποίηση;» διερωτήθηκε απόν την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.  

Η απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ για το αίτημα αποπομπής Θεοδωρικάκου

Η απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ για το αίτημα αποπομπής Θεοδωρικάκου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top