Χειμάρας: «Η σκευωρία κατέρρευσε» – Τι λέει το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Είχε παραιτηθεί ο πρώην βουλευτής της ΝΔ μετά τις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θέμης Χειμάρας

«Η σκευωρία κατέρρευσε», αναφέρει σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για απευθείας αναθέσεις προς την επιχείρησή του.

Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας δήλωσε ότι «από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τα προσκομισθέντα στοιχεία διαφαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνονται τα καταγγελλόμενα, όπως παρουσιάζονται στα δημοσιεύματα της δικογραφίας».

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρρας

Σύμφωνα με τον ίδιο, «στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγει το Πόρισμα του Ελέγχου, ο οποίος διενεργήθηκε από την Γενική Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, διερευνώντας τις άθλιες καταγγελίες, που εκτοξεύθηκαν εναντίον μου από τους δολοφόνους χαρακτήρων του ΣΥΡΙΖΑ και των φυλλάδων του».

Θέμης Χειμάρας: Προκαταρκτική έρευνα από την οικονομική εισαγγελία

«Είναι ξεκάθαρο ότι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ανάγει μια τυπική ακούσια παράλειψή μου, για την οποία ανέλαβα την ευθύνη, σε σκάνδαλο, απέτυχε παταγωδώς. Οι πολίτες της Φθιώτιδας αλλά και όλης της Ελλάδας αντιλαμβάνονται ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι συκοφαντούν και ψεύδονται αδιάντροπα, σπιλώνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Η αλήθεια πάντοτε νικάει», υποστηρίζει.

Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ

«Η υπόθεση για μένα δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει. Έχουμε μπροστά μας τις εθνικές εκλογές, στις οποίες θα κριθεί αν η χώρα μας θα πάει μπροστά ή θα κατρακυλήσει στο παρελθόν. Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι στην πρώτη γραμμή και θα με βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους οι συκοφάντες, οι σκευωροί και οι λαϊκιστές», προσθέτει ο κ. Χειμάρας, ο οποίος ευχαριστεί βρέθηκαν στο πλάι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top