Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής

Γιατί επέλεξε τη συνεργασία με τη Χαριλάου Τρικούπη

Ο κ. Κοντονής, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2018, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2020 / Βίντεο: Σκάι

Υποψήφιος στη Ζάκυνθο με το ΠΑΣΟΚ θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής.

Η υποψηφιότητά του αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημη τις επόμενες ημέρες, με τον κ. Κοντονή να βρίσκεται – σύμφωνα με πληροφορίες – σε επαφές με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, σχετικά με την υποψηφιότητά του.

Νέα δημοσκόπηση: Ποια κυβέρνηση θέλουν οι πολίτες μετά τις εκλογές

Ο κ. Κοντονής, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2018, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2020, καταγγέλλοντας ότι ο «το κόμμα, ο τρόπος που οργανώνεται από εδώ και πέρα και οι πολιτικές που εκπονούνται είναι μια εσωκομματική πάλη που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων, του λαού και της κοινωνίας».

«Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη με ώθησε σε αυτή την κατεύθυνση», δηλώνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ

«Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη με ώθησε σε αυτή την κατεύθυνση», δηλώνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ

«Πώς βάφεται μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ»: Το viral βίντεο της Κέλλυς Σταμούλη

Ο ίδιος είχε εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία του με τον Ποινικό Κώδικα, που κατέθεσε και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές του 2019, υπογραμμίζοντας πως υπήρχαν «ορισμένα σοβαρά προβλήματα, διατάξεις με τις οποίες διαφωνούσα».

Γιατί επέλεξε τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Κοντονής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ερμής» της Ζακύνθου, ανέλυσε τους λόγους συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Πρώην αντεισαγγελέας του ΑΠ ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη

«Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη με ώθησε σε αυτή την κατεύθυνση, διότι πιστεύω ότι είναι ένας νέος και αδιάφθορος άνθρωπος με αρχές και αξίες, έχει γνώση της ιστορικής πορείας του ΠΑΣΟΚ, των επιτευγμάτων και των λαθών του. Αυτή η συμπυκνωμένη εμπειρία ελπίζω να τον οδηγήσει σε μία επανεκκίνηση σε όφελος του λαού και της δημοκρατικής παράταξης», τόνισε ο κ. Κοντονής.

Απίστευτο: Τα viral παπούτσια… ΠΑΣΟΚ που ξεπουλάνε στη Σιγκαπούρη

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρησή του, είπε: «Τα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2019 μέχρι σήμερα θα μπορούσα να κάνω το κορόιδο για όσα συνέβησαν και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου και αγγίζουν τη διαπλοκή και τη διαστρέβλωση του προγράμματος και της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θα ήταν για μένα το εύκολο ώστε σήμερα να επανέλθω στη Ζάκυνθο και να διεκδικήσω την έδρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όμως εγώ σε τέτοια θέματα δεν βάζω νερό στο κρασί μου και γι’ αυτό ήλθα σε κάθετη, οριστική και αμετάκλητη σύγκρουση με τη διαπλεκόμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας τέλος σε μία πορεία πολλών ετών».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top