Eκλογές: Tik Tok και social media επιστρατεύονται στη μάχη για τον «σταυρό»

Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε με ευφάνταστους τρόπους

Τους πιο ευφάνταστους τρόπους βρίσκουν νέοι υποψήφιοι βουλευτές για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων, κατακλύζοντας τα social media με βίντεο από τον προεκλογικό τους αγώνα. Δε θέλουν όμως, να χάσουν και την προσωπική επαφή και συνεχίζουν να μοιράζουν κάρτες και φυλλάδια. 

Οδηγίες προστασίας προσωπικών δεδομένων ενόψει εκλογών – Τι απαγορεύεται

Τα δικά της sequel με έντονο άρωμα ΠΑΣΟΚ και συμβουλές κομψότητας έφτιαξε στο Tik Tok η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής, Κέλλυ Σταμούλη, και έγινε viral.  

«Λοιπόν πως βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ . Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε εν τω μεταξύ και μερικά πράγματα. Α! και μιας που λέμε και για ποδιά να σας πω και πολύ βασικές ρυθμίσεις και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ , την ποδιά, κατήργησε την ποδιά».

 Η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής, Κέλλυ Σταμούλη

 Η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής, Κέλλυ Σταμούλη

«Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος είναι αληθινός και ποιος όχι αποφάσισα και στην προεκλογική μου εκστρατεία να είμαι εγώ» είπε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Στην καμπάνια της συμμετέχουν και γνωστοί ηθοποιοί , όπως ο Κώστας Κόκλας που προμοτάρει τις προεκλογικές της κάρτες. 

Στη μάχη του σταυρού, στα social media αλλά και στις λαϊκές αγορές,  έχει πέσει για τα καλά και η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαριάννα Τουμαζάτου.

Στον προεκλογικό της αγώνα η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαριάννα Τουμαζάτου

Στον προεκλογικό της αγώνα η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαριάννα Τουμαζάτου

«Προσπαθώ να τα συνδυάσω και τα δυο έτσι ώστε με τον παραδοσιακό τον τρόπο να βγαίνω, να μοιράζω την καρτούλα μου , να μιλάω στον κόσμο, να δίνω το χέρι μου» είπε η υποψήφια βουλευτής.

Τα τυπογραφεία  για κάρτες και φυλλάδια έχουν πάρει φωτιά. Ήδη οι πρώτες παραγγελίες από υποψήφιους βουλευτές έχουν γίνει. Όμως, όσο περνάνε οι μέρες τηλεφωνούν ξανά για να προσθέσουν και άλλα προϊόντα που θα τους βοηθήσουν στην προεκλογική τους καμπάνια, όπως κονκάρδες και banner.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top