Χατζηδάκης στο Star: Τι έφταιξε στα Τέμπη και συνέβη το δυστύχημα 

Τι υποστήριξε για τη δική του θητεία στο Υπουργείο Μεταφορών   

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας και πρώην Υπουργός Μεταφορών Κ. Χατζηδάκης στο Star για τις πολιτικές ευθύνες για τα Τέμπη     

Στις πολιτικές ευθύνες και της σημερινής κυβέρνησης αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Υπουργός Εργασίας σήμερα, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έχει διατελέσει Υπουργός Μεταφορών, σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα. 

Την αύξηση του κατώτατου μισθού ανακοινώνει την Παρασκευή η κυβέρνηση  

«Ο σιδηρόδρομος είναι σαν μια σκυταλοδρομία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος ανέφερε ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης είχε ολοκληρωθεί επί της δικής του θητείας στο Υπουργείο Μεταφορών, αλλά στη συνέχεια  το δίκτυο  βανδαλίσθηκε σε πολλά τμήματα.

Συλλαλητήρια σε κάθε γωνιά της χώρας- «Η άνοιξη σταμάτησε στα Τέμπη» 

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει παραδεχθεί ότι ναι, υπάρχουν ευθύνες» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος απέδωσε την κατάσταση στον σιδηρόδρομο στην εργασιακή και διοικητική κουλτούρα που επικρατεί. «Υπάρχει ένα θέμα εργασιακής και διοικητικής κουλτούρας που είναι σαφές ότι δεν αντιμετωπίστηκε» παραδέχθηκε αλλά πρόσθεσε ότι  «δεν ισχύει αυτό που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν πριν «παράδεισος» και μετά έγινε κόλαση».  

Ο Υπουργός  υπενθύμισε το δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης επί κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά αρνήθηκε ότι πρόκειται για συμψηφισμό δυστυχημάτων, ενώ υπενθύμισε και ότι ο Υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής παραιτήθηκε. 

 Δυστύχημα τρένου: Τη δικογραφία για το Άδενδρο το 2017 ζήτησε ο Ντογιάκος

Τι έφταιξε και είχαμε το δυστύχημα στα Τέμπη  

Όσον αφορά τι έφταιξε για το δυστύχημα στα Τέμπη, ισχυρίσθηκε ότι αποδείχθηκε πως  ενώ υπήρχε στο συγκεκριμένο σταθμό σύστημα τηλεδιοίκησης, ο συγκεκριμένος σταθμάρχης δεν τη χρησιμοποίησε. 

«Ξεκινάω από τις δικές μας πολιτικές ευθύνες... αλλά προφανώς το πρόβλημα δεν ξεκίνησε το 2019» τόνισε και πρόσθεσε: «Δε φτάνει η τηλεδιοίκηση, πρέπει να περάσει μια άλλη αντίληψη και στον οργανισμό και στους εργαζομένους»      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top