Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν αποκλείουμε συνεργασία και με Βελόπουλο

«Αν συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, όλα τα συζητάμε»

«Αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στον στόχο μας, όλα τα συζητάμε», δήλωσε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης / Βίντεο: apela.gr

Για πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας ακόμη και με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε, σε συνέντευξή του στο apela.gr, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσει «με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, με όλες τις δυνάμεις που θεωρούν ότι το σύστημα Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει εδώ».

Μετά το Πάσχα οι εκλογές – Τι είπε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς

Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω την ευθύνη – Ζητώ δημόσια συγγνώμη και πάλι

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν σε αυτές τις δυνάμεις εντάσσεται και η Ελληνική Λύση, ο κ. Αραχωβίτης δήλωσε: «Αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στον στόχο μας, όλα τα συζητάμε».

Οικονόμου: έχει ευθύνες για τα Τέμπη ο Καραμανλής και γι’ αυτό παραιτήθηκε!

«Καλώ τον ελληνικό λαό στις εκλογές που έρχονται, να σκεφτεί πολύ καλά τι θα ψηφίσει», κατέληξε ο βουλευτής Λακωνίας.

Ξέσπασε η Γιαννακοπούλου: Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει!

Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας αναζητά τον νέο Καμμένο

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στ. Αραχωβίτης δηλώνει ότι στην "προοδευτική" διακυβέρνηση στο πλευρό του κ. Βαρουφάκη, "χωράει" και ο κ. Βελόπουλος. Ο  κ. Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο. Καμία έκπληξη. Έτσι κυβέρνησε επί 4,5 χρόνια. Είχε το πρωτότυπο, στο πρόσωπο του κ. Βελόπουλου ψάχνει για αντίγραφο. Καλή τύχη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αντιδράσεις από ΚΚΕ: Χωράνε όλοι, ίσως ακόμη και η ΝΔ

«Στο “προοδευτικό μέτωπο” για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωράνε όλοι... ίσως ακόμα και η ΝΔ χωρίς Μητσοτάκη!», αναφέρει η Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Λακωνίας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Αραχωβίτη.

ΚΚΕ – ΜέΡΑ25: Το δημοσίευμα για Βαρουφάκη, η επίθεση αγάπης και η… χυλόπιτα

«Τα παραπάνω μαζί με τόσα άλλα, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο “έτοιμος” από κάθε άλλη φορά να προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για να υπηρετήσει το σύστημα, γιατί τώρα έχει πείρα!», σημειώνει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top