Έτοιμος για σκληρό ροκ ο Μητσοτάκης: «Πώς κρατά ο Παππάς τον Τσίπρα;» 

Διπλή αναφορά σε Καραμανλή στην ομιλία στη Λάρισα 

Μητσοτάκης: σκληρό ροκ για Παππά και Τσίπρα στην ομιλία του στη Λάρισα  (Video Star) 

Έτοιμος για... σκληρό ροκ έδειξε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Λάρισα. Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης έδωσε ραντεβού στη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Guns Ν' Roses, με σαφέστατη αιχμή για «αναγκαστική» στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά.  «Υπάρχουν δικασταί εις τα Αθήνας κ. Τσίπρα και καταδίκασαν ομόφωνα και αμετάκλητα τον πιο στενό σας συνεργάτη» τόνισε. 

Ειδικό Δικαστήριο: Δύο χρόνια φυλάκιση σε Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο κ. Μητσοτάκης είπε επίσης, αναφερόμενος στην καταδίκη του Νίκου Παππά από το ειδικό δικαστήριο:

«Αναρωτιέμαι και κάτι ακόμα, θα συνεχίσει ο κ. Τσίπρας να μιλά για δικαιοσύνη όταν σήμερα κιόλας ο στενότερος συνεργάτης του κ. Παππας κρίθηκε αμετάκλητα ένοχος στο ειδικό δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος;

Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας», μας έλεγε ο κ. Τσιπρας πριν από λίγες εβδομάδες. Του απαντώ «ναι, υπάρχουν και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη του για παράβαση καθήκοντος -το πιο ατιμωτικό δηλαδή έγκλημα για έναν δημόσιο λειτουργό. Και καταλαβαίνω ότι ο κ. Τσίπρας κρατά τον κ Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος, αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι πώς όμως κρατά ο κ Παππάς τον κ. Τσίπρα για να τον κρατά στα ψηφοδέλτια. Θα το μάθουμε και αυτό». 

Νίκος Παππάς: Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ παρά την καταδίκη;  

Αναφορά Μητσοτάκη «στις ρίζες της παράταξης» και σε Κωνσταντίνο και Κώστα Καραμανλή  

Δεν πέρασε απαρατήρητη πάντως η διπλή αναφορά στον «καραμανλισμό» από τον πρωθυπουργό, με ρητή αναφορά τόσο στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όσο και στον Κώστα Καραμανλή:  

 Πρόβλημα η Θεσσαλονίκη για τη ΝΔ μετά την «αποχώρηση» Καραμανλή  

«Βλέπω τις ρίζες, τον κορμό και τους καρπούς της παράταξης. Την έμπειρη γαλάζια φρουρά, τους αγωνιστές που ίδρυσαν την παράταξη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, βλέπω τα στελέχη της δικής μας γαλάζιας γενιάς που μπήκαμε στην πολιτική το 2004 μαζί με τον Κώστα Καραμανλή, βλέπω τους πρωταγωνιστές της εποχής που έρχεται, τους νέους και τις νέες μας» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος συμπλήρωσε: «Βλέπω και νέους φίλους που μας πίστεψαν και που αν δεν ψήφισαν στο παρελθόν, θα μας ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες εκλογές».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top