Τσιάρτας: Τι απάντησε στην «αποκήρυξη» από τη μητέρα και την αδερφή του

Τι δήλωσε για την υποψηφιότητα με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Βασίλης Τσιάρτας: Τι δήλωσε στον Γ. Λιάγκα  (ΑΝΤ1) για τη διαφωνία της μητέρας του και της αδελφής του, με την εκλογική του κάθοδο με το κόμμα Κρανιδιώτη - Τζήμερου     

Στην ανακοίνωση της αδελφής και της μητέρας του απάντησε ο Βασίλης Τσάρτας, για την «αποκήρυξη» της απόφασής του να κατέλθει στην πολιτική, ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Κρανιδιώτη – Τζήμερου.    

Τσιάρτας: Τον «αποκηρύσσει» η οικογένειά του - Ξεσαλώνει το Τwitter

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά την ανάρτησή του στην οποία σχολίασε την απόφαση των στενών του συγγενών, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ απάντησε και στα σχόλια για τοποθετήσεις του.

«Νομίζω πως η ανακοίνωση της μητέρας και της αδερφής μου ειναι διαχωρισμός, δεν ειναι μια δήλωση έτσι όπως θέλει να την παρουσιάσει μια μειοψηφία που κατά τη γνώμη της με αποκηρύσσει. Είναι ένας διαχωρισμός. Οκ, έκαναν μια τοποθέτηση. Εγώ απάντησα ξεκάθαρα χθες. Τις αποφάσεις για το τι θα κάνω τις παίρνω μόνος μου, δεν κάνω γκάλοπ. Θα σας πω κάτι κύριε Λιάγκα και κλείνω όσον αφορά με το θέμα της ανάρτησης και της μητέρας και της αδερφής μου. Ο πατέρας μου με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Ήταν αντικειμενικός πάνω από όλα. Αλλά ξέρετε κάτι κύριε Λιάγκα; Ήταν Παναθηναϊκός. Εγώ σε ποια ομάδα έπαιξα μόνο στην Ελλάδα; Στην ΑΕΚ. Πάμε παρακάτω!», τόνισε ο Β. Τσιάρτας. 

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μου. Τη μάνα μου τη σέβομαι και την εκτιμώ, δεν έχει να κάνει. Εγώ απάντησα. Για πείτε μου, πού είμαι ομοφοβικός, ρατσιστής και φασίστας; Απάντησα χθες»  δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Τσιάρτας. 

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα σχόλια-φωτιά για την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα

H ανάρτηση Τσιάρτα για τη διαφωνία της μητέρας του και της αδερφής τoυ

Χθες,  ο Β. Τσιάρτας είχε αναφέρει για το ίδιο ζήτημα σε ανάρτησή του:

 

«Επέλεξα ένα κόμμα διότι με εκφράζει ακόμα. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποια περιφέρεια θα κατέβω, θα ανακοινωθεί σύντομα. Με είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και από το κόμμα του κ. Βελόπουλου, και κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και από το κόμμα του κ. Κασιδιάρη αλλά η επιλογή μου ήταν συνειδητή. Το κόμμα του κ. Κρανιδιώτη και του κ. Τζήμερου είναι ένα πατριωτικό, φιλελεύθερο κόμμα υπέρ των μεταρρυθμίσεων και με σεβασμό στους θεσμούς, χωρίς να έχει καμία σχέση με τα άκρα. Ένα κόμμα που ασπάζεται την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταδικάζει τον ναζισμό και τον κουμμουνισμό. Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρα σε ένα κόμμα πατριωτικό, χωρίς να έχει σχέση με τα άκρα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top