Χατζηδάκης για παρακολουθήσεις: Να ερευνηθεί αλλά δε συνδέω τον πρωθυπουργό

«Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπήρξε ή όχι κατάχρηση εξουσίας»

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης για τις παρακολουθήσεις / Βίντεο: ΑΝΤ1

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης για το θέμα των παρακολουθήσεων, μετά και την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή πως το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των ατόμων που παρακολουθούσε η ΕΥΠ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΑΔΑΕ.

«Δεν είναι ωραίο το συναίσθημα. Δεν φανταζόμουν ποτέ στη διαδρομή μου ότι θα γινόταν πρόταση δυσπιστίας σε μια κυβέρνηση κι εγώ θα ήμουν κεντρικό πρόσωπο για ένα θέμα παρακολουθήσεων», είπε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πρόταση δυσπιστίας: Πρόβα εκλογών σε υψηλούς τόνους στη Βουλή

«Όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε πώς λειτουργεί διαχρονικά η ΕΥΠ. Δεν θέλω να ισοπεδώσω και να πω ότι όλα είναι στραβά. Υπάρχουν και επιτεύγματα: είχε και έναν θετικό ρόλο στην περίπτωση της καθοδηγούμενης εισβολής μεταναστών τον Έβρο πριν μερικά χρόνια. Για μένα είναι προφανές ότι υπήρχαν κάποιοι “Κλουζό” που εξάντλησαν το κατασκοπικό τους ενδιαφέρον σε μένα», υποστήριξε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας έγραψε τον πρόλογο της ήττας του»

Ο κ. Χατζηδάκης είπε πως ο πρωθυπουργός αντέδρασε αμέσως και «είχαμε δύο απομακρύνσεις». «Στη συνέχεια αυτοί που ενέχονται στην υπόθεση φρόντισαν να διαρρεύσουν στοιχεία σε μέσα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που πέτυχαν, ηθελημένα ή άθελα, ήταν να βλάψουν την κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Παρακολουθήσεις: Ο Ράμμος απαντά στον Οικονόμου για τη συνάντηση με Τσίπρα

«Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η ακεραιότητά μου. Θέλω να μάθω και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Δεν θέλω να συνδέσω τον Πρωθυπουργό με αυτό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση. Και γιατί έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή και γιατί έχουμε μια γνωστή στο πανελλήνιο κοινωνική επαφή», ξεκαθάρισε.

Καβγάς για υποκλοπές αλλά και ανατιμήσεις: Βαριά λόγια Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη

«Από αυτήν την ιστορία αδικείται ένα πολύ πλούσιο κυβερνητικό έργο», ενώ για το ότι ήταν νόμιμες επισυνδέσεις, είπε πως «η δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπήρξε ή όχι κατάχρηση εξουσίας».

Τι είναι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Τσίπρας κατά της κυβέρνησης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top