Καβγάς για υποκλοπές αλλά και ανατιμήσεις: Βαριά λόγια Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη

Έρχονται μειώσεις τιμών διαβεβαιώνει ο Υπουργός Ανάπτυξης      

Το ρεπορτάζ του Star για τον τηλεοπτικό καβγά Άδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Ζαχαριάδη και τις ανατιμήσεις   

«Στα ύψη» ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο» καθώς μετά τον τρικούβερτο καβγά on air μεταξύ Δ. Τζανακόπουλου και Γ. Κουμουτσάκου σε νυχτερινή τηλεοπτική εκπομπή «χοντρό» επεισόδιο με αφορμή τις υποκλοπές αλλά και την ακρίβεια έγινε το πρωί σε τηλεοπτική συζήτηση (στον ΑΝΤ1) μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωστα Ζαχαριάδη.  

Άγριος καβγάς Κουμουτσάκου – Τζανακόπουλου: Είσαι αλήτης!

Ο Κ. Ζαχαριάδης είπε στον Άδ. Γεωργιάδη ότι συνιστά «εκτροπή και εργαλειοποίηση των πάντων να λέτε ότι όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι εναντίον σας. Αυτή είναι γκανγκστερική κυβέρνηση. Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας» με τον  υπουργό Ανάπτυξης να απαντά:  

Φάκελος ΑΔΑΕ για υποκλοπές: Ένας υπουργός και άλλοι 5 στόχοι της ΕΥΠ 

«Άκουσα τον κ. Ζαχαριάδη να σαλπίζει υποχώρηση από την πρόταση μομφής που διέρρεε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνει. Αν ισχύει αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για δικαιοσύνη παντού, θα μου ζητήσουν συγγνώμη για τη συκοφάντηση από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Novartis, που ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλούσε "ήρωες" στην Βουλή; Ο πρώτος από τους τρεις ήδη επί ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκε ως αναξιόπιστος, πάει και ο δεύτερος για κακούργημα τώρα». 

Αντιπαράθεση υπήρξε και για τις ανατιμήσεις, καθώς ην ίδια ώρα αντιμέτωποι με διψήφιες αυξήσεις ακόμα και σε βασικά είδη διατροφής, βρίσκονται οι καταναλωτές, ενώ οι νέοι τιμοκατάλογοι που έχουν πάρει τα σούπερ μάρκετ κρύβουν νέες αυξήσεις. 

Οι νέες ανατιμήσεις που έρχονται

Οι νέες ανατιμήσεις που έρχονται

Οι μειώσεις τιμών που προβλέπεται να γίνουν

Οι μειώσεις τιμών που προβλέπεται να γίνουν 

Το Υπουργείο Ανάπτυξης εκτιμά, πάντως, ότι από τις επόμενες εβδομάδες τα νοικοκυριά θα αρχίσουν να βλέπουν τις πρώτες μειώσεις σε είδη ευρείας κατανάλωσης. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top