Πρόταση δυσπιστίας: Πρόβα εκλογών σε υψηλούς τόνους στη Βουλή

Την Παρασκευή η σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα

«Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε την πρόταση μομφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε «πρόβα εκλογών» αναμένεται να μετεξελιχθεί η πρόταση δυσπιστίας, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη κατά της κυβέρνησης.

Η συζήτηση ξεκίνησε άμεσα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει όλο το βάρος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, με τον Αλέξη Τσίπρα χθες στη Βουλή να κατονομάζει και τα έξι πρόσωπα που περιείχε ο φάκελος της ΑΔΑΕ, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Τσίπρας: Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Παράλληλα, όμως, η Κουμουνδούρου θα αναδείξει και το θέμα της ακρίβειας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να περνά στην αντεπίθεση κατηγορώντας την κυβέρνηση για πολιτική με επιδόματα

Τι είναι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Τσίπρας κατά της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, από την άλλη πλευρά, θα προτάξει τις πρόσφατες αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο για τα sms Παππά - Καλογρίτσα και το ΣΥΡΙΖΑ Channel, ενώ θα επιχειρήσει και μία εφ’ όλης της τάξεως σύγκριση της διακυβέρνησης Μητσοτάκη με τη διακυβέρνηση Τσίπρα σε όλα τα επίπεδα: από το μεταναστευτικό μέχρι την οικονομία.

Μητσοτάκης για πρόταση μομφής: Καλοδεχούμενη για να συγκριθούμε!  

Αυτό έδειξε, εξάλλου, και η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες από την Κρήτη, με τον πρωθυπουργό να σημειώνει πως «με τον κ. Τσίπρα δεν επιλέγω τη σύγκρουση, επιλέγω τη σύγκριση».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας έγραψε τον πρόλογο της ήττας του»

Επί της ουσίας, ο πρωθυπουργός, θα θέσει το δίλημμα των εκλογών κατά την «κόντρα» των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή και αυτό θα είναι το εξής: «Θέλουμε Μητσοτάκη ή Τσίπρα στο τιμόνι της χώρας;».

Market Pass: Έως τις 3 Μαρτίου οι πρώτες πληρωμές για το επίδομα τροφίμων

«Ο κ. Τσίπρας έγραψε μόνος του τον πρόλογο της ήττας του, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Να είναι βέβαιος, όμως, ότι αυτή η πρόταση δυσπιστίας θα μετατραπεί σε πρόταση της δικής του απιστίας προς τον λαό», διεμήνυσε ο κ. Μητσοτάκης από το Ηράκλειο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top