Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς

Για όσα είχε δηλώσει για τον υποτιθέμενο θάνατο της «Μαρίας του Έβρου»

Να ζητήσει συγνώμη από τους αστυνομικούς και του στρατιωτικούς, με αφορμή όσα είχε δηλώσει για τον υποτιθέμενο θάνατο της «Μαρίας του Έβρου», κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Είναι θέμα τιμής», αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την επίσκεψη του στην Αλεξανδρούπολη για να ενημερώσει τους πρέσβεις των ευρωπαϊκών κρατών για την κατάσταση στον Έβρο.

«Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε υιοθετήσει τον Αύγουστο του 2022 προπαγανδιστικά fake news σχετικά με νησίδα στον Έβρο», αναφέρει, εξάλλου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκο

«Χθες στην Αλεξανδρούπολη ενημέρωσα αναλυτικά τους πρέσβεις των ευρωπαϊκών κρατών για την πραγματική κατάσταση στον Έβρο, για τα προπαγανδιστικά fake news του Αυγούστου καθώς και για τον «θάνατο» ενός μικρού κοριτσιού που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ.

Tώρα που όλοι γνωρίζουν την αλήθεια για τη στημένη επιχείρηση υπονόμευσης της πατρίδας μας, ο κ. Τσίπρας οφείλει να ζητήσει συγνώμη. Γνωρίζω ότι δεν θα απολογηθεί ποτέ στην κυβέρνηση. Αλλά είναι θέμα τιμής να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους Έλληνες στρατιώτες και από τους ακρίτες μας στη Θράκη».

Οικονόμου: Αισθάνεται ντροπή ο κ. Τσίπρας που διέσυρε την πατρίδα του;

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για τους 38 μετανάστες στον Έβρο.

«Αραγε, σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής της Κυριακής», αισθάνεται μετανιωμένος, που έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό; Αισθάνεται ντροπή, που διέσυρε διεθνώς την Πατρίδα του -δίνοντας μάλιστα όπλα στους εχθρούς της- για να ικανοποιήσει το προσωπικό του μένος εναντίον του Πρωθυπουργού; Αισθάνεται συντριβή, που έσπευσε να υιοθετήσει και να αναπαράγει τα ψέματα όσων σκηνοθέτησαν το περιστατικό με δόλιες προθέσεις;», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Τσίπρας, έστω και τέσσερεις μήνες μετά, επιβάλλεται, συναισθανόμενος το μέγεθος της αδικίας που διέπραξε, να ζητήσει τη συγγνώμη που οφείλει εδώ και καιρό», πρόσθεσε. Στο δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πώς σκηνοθετήθηκε η ιστορία της μικρής Μαρίας και τι έγινε στη νησίδα του Εβρου τον περασμένο Αύγουστο.

Απ' όσα αναφέρει τις κινήσεις των προσφύγων καθοδηγούσε εξ αποστάσεως ο διακινητής που είχαν πληρώσει, μέσω μιας γυναίκας που βρισκόταν στη νησίδα και διοχέτευε πληροφορίες και εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα. Εκείνη, ισχυρίζεται, μετέφερε και την εντολή να σκηνοθετηθεί, ακόμη και με τη χρήση μέικ-απ, ο θάνατος ενός πεντάχρονου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top