Καϊλή: Ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις σε Αθήνα και Βρυξέλλες 

Θα υποβάλει και νέο αίτημα για να συναντήσει την κόρη της     

Οδυνηρός ήταν ο αποχωρισμός ανάμεσα σε μητέρα και κόρη στις Βρυξέλλες, καθώς η προσωρινά κρατούμενη Εύα Καϊλή είδε για πρώτη φορά το παιδί της από την ημέρα που οι Βελγικές αρχές της πέρασαν χειροπέδες. Παράλληλα οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο είναι ραγδαίες.

Eύα Καϊλή: Έπαιξε δύο ώρες με την κόρη της στη φυλακή

«Η στιγμή του αποχαιρετισμού ήταν οδυνηρή για την Εύα, η μικρή όμως ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε ο δικηγόρος της ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος 

H δήλωση του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου

H δήλωση του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου 

Έρχεται αίτημα για νέα συνάντηση μητέρας – κόρης

Πολύ σύντομα η Εύα Καϊλή θα υποβάλει εκ νέου αίτημα προκειμένου να συναντήσει ξανά το παιδί της, το οποίο όσο οι γονείς του είναι προσωρινα κρατούμενοι, μένει με τον παππού. Θυμίζουμε ότι το πρώτο αίτημα είχε απορριφθεί με δικαιολογία την απεργία σωφρονιστικών υπαλλήλων. Κάτι που η πλευρά της Καϊλή είχε θεωρήσει ότι ήταν μέο πίεσης προκειμένου να την κάνουν να μιλήσει. 

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή με την κόρη της ευρωβουλευτού στις φυλακές των Βρυξελλών

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή με την κόρη της ευρωβουλευτού στις φυλακές των Βρυξελλών 

Ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις σε Βέλγιο και Αθήνα 

Την ερχόμενη Τετάρτη ο πατέρας της Εύας Καιλή και ο σύντροφός της θα καταθέσουν εκ νέου στις εισαγγελικές αρχές του Βελγίου, καθώς συγκεντρώνονται συνεχώς στοιχεία για την υπόθεση Qatargate. Στο τέλος του μήνα η κατηγορούμενη ευρωβουλευτής θα σταθεί ξανά ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου διεκδικώντας για μια ακόμα φορά να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση από περιοριστικούς όρους, όπως ο κατ' οίκον περιορισμός με βραχιολάκι. 

Παράλληλα στην Ελλάδα συνεχίζεται η διπλή έρευνα του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Χρήστου Μπαρδάκη και του επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη για πιθανή δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της Εύας Καιλή και του συζύγου της. Στο στόχαστρο βρίσκονται και συγγενικά της πρόσωπα. Ήδη τα περιουσιακά τους στοιχεία έχουν δεσμευτεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top