Eύα Καϊλή: Έπαιξε δύο ώρες με την κόρη της στη φυλακή

«Η στιγμή του αποχωρισμού ήταν οδυνηρή»

Βίντεο από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δύο ώρες πέρασε χθες με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν, η Εύα Καϊλή. Η χθεσινή, ήταν η πρώτη συνάντηση μάνας και κόρης από την ημέρα της σύλληψης της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Εύα Καϊλή: Παρουσία παιδοψυχολόγου είδε το παιδί της στη φυλακή 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωσταντίνου Γεώργιζα στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος Καϊλής έφτασε στις 5:20 ώρα Ελλάδας στις φυλακές Χάρεν συνοδεύοντας το μόλις 23 μηνών κοριτσάκι.

Αφού πέρασαν τους ελέγχους, η κόρη της Εύας Καϊλή οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο ο οποίος θυμίζει περισσότερο παιδικό σταθμό παρά φυλακή και εκεί συνάντησε την μητέρα της. Παρόντες ήταν δύο ψυχολόγοι, ένας για το κοριτσάκι και ένας για τη μητέρα και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.

Εύα Καϊλή: Συνάντησε την κόρη της στις φυλακές του Βελγίου   

Συνολικά η διάρκεια του επισκεπτηρίου κράτησε δύο ώρες και είκοσι λεπτά. Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε στο Star πως «η χθεσινή συνάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο, λειτούργησε ως βάλσαμο στην ψυχή της Εύας. Το περιβάλλον δε θύμιζε φυλακές και όλο αυτό το διάστημα έπαιζαν. Η στιγμή του αποχωρισμού ήταν οδυνηρή για την Εύα όμως ευτυχώς η μικρή δεν κατάλαβε τίποτα.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top