Μητσοτάκης για δωρεάν μαστογραφίες: Ραντεβού που δεν πρέπει να χάσεις

4.000 γυναίκες διαγνώστηκαν έγκαιρα με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» 

Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για δωρεάν μαστογραφίες: Video από την ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη

Περισσότερες από 4.000 γυναίκες έχουν διαγνωστεί έγκαιρα και σήμερα κάνουν θεραπεία, τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter - που συνοδεύεται από σχετικό βίντεο - αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά». Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι γι’ αυτές τις γυναίκες το ραντεβού αυτό για την μαστογραφία μπορεί να τους έσωσε τη ζωή και καταλήγει λέγοντας ότι «είναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει να χάσεις». 

Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Πάνω από 40.000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες

Η ανάρτηση Μητσοτάκη για το ραντεβού για μαστογραφία  

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:

«Mέσω του προγράμματος Φώφη Γεννηματά, περισσότερες από 4.000 γυναίκες έχουν διαγνωστεί έγκαιρα και σήμερα κάνουν θεραπεία. Για αυτές τις γυναίκες, το ραντεβού αυτό μπορεί να τους έσωσε τη ζωή. Είναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει να χάσεις».

Τι είπε ο Μητσοτάκης στον Κουτσούμπα για την ημερομηνία των εκλογών

 

Η ανάρτηση Πιερρακάκη για τις δωρεάν μαστογραφίες 

Ανάρτηση στα social media για δωρεάν μαστογραφίες με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» έκανε και ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής  Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, στην οποία ανέφερε:     

«Με τη δράση «Φώφη Γεννηματά» έχουν πραγματοποιηθεί δωρεάν 65.000 ψηφιακές μαστογραφίες. Ενισχύουμε την πρόληψη με επιπλέον προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top