Εύα Καϊλή: Γιατί δεν έχει δει την κόρη της στη φυλακή

Ο λόγος που δεν της επιτρέπουν να δει τη μικρή Αριάδνη

Ο νέος χρόνος βρήκε την πρώην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή πιο μόνη από ποτέ. Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής είναι εκείνος που την επισκέφθηκε στο κελί όπου είναι υπό κράτηση στις φυλακές του Χάρεν. Οι αρχές δεν της έχουν επιτρέψει ακόμη να δει την 22 μηνών κόρη της.

QatarGate: Βίντεο ντοκουμέντο με την Καϊλή και τον «λομπίστα» Άστον Κούτσερ

Η Εύα Καϊλή έκανε Πρωτοχρονιά στο κελί της στις φυλακές Χάρεν, συντροφιά με μία τηλεόραση και επικοινωνώντας με ελάχιστα άτομα  μέσω του τηλεφώνου που έχει στο κελί και το οποίο, φυσικά, παρακολουθείται. Ο κ. Καϊλής είναι ο άνθρωπος που παραμένει στις Βρυξέλλες καθώς φροντίζει τη δίχρονη κόρη της σε σπίτι στενού συνεργάτη της Εύας Καϊλή που χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης της.

Ο νέος χρόνος βρήκε την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή πιο μόνη από ποτέ

Ο νέος χρόνος βρήκε την πρώην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή πιο μόνη από ποτέ να αναπολεί παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κόρη, Αριάδνη

Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά στο κελί - Ο μόνος άνθρωπος που την επισκέφτηκε

Προβληματισμό προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι η πρώην ευρωβουλευτής στερείται του δικαιώματος που της δίνει ο βελγικός νόμος να συναντήσει το ανήλικο παιδί της μέσα στις φυλακές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», πληροφορίες της «La Republica» αναφέρουν ότι αυτό ίσως να οφείλεται σε εσωτερικές δυσλειτουργίες του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ο νέος χρόνος βρήκε την πρώην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή πιο μόνη από ποτέ

Η πρώην ευρωβουλευτής στερείται -προς το παρόν- του δικαιώματος που της δίνει ο βελγικός νόμος να συναντήσει το ανήλικο παιδί της μέσα στις φυλακές

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι φυλακές του Χάρεν υποδέχθηκαν τους πρώτους κρατούμενους μόλις πριν από τρεις μήνες, κάτι που συνεπάγεται πως το σωφρονιστικό ίδρυμα δεν έχει ομαλοποιήσει ακόμη πλήρως τη λειτουργία του.

Qatargate: «Ψάξτε εμβάσματα 20 εκατ. ευρώ στο όνομα Καϊλή»

Εύα Καϊλή: Η διαδρομή του χρήματος στο επίκεντρο της δεύτερης φάσης των ερευνών

Στο μεταξύ η έρευνα για τη διαδρομή του χρήματος περνά στη δεύτερη φάση της.

Ο κ. Μπάμπης Καούκης, γενικός σύμβουλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε στο αίτημα που έστειλε η Ελληνική Αρχή για το Ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος στην τραπεζική αρχή του Παναμά, προκειμένου να μάθει εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα από το Κατάρ σε λογαριασμούς που ενδεχομένως έχουν ανοιχθεί στο όνομα του ζεύγους Καϊλή – Τζόρτζι.

Εύα Καϊλή: Η διαδρομή του χρήματος στο επίκεντρο της δεύτερης φάσης των ερευνών

Οι ελληνικές αρχές θα «πιέσουν όσο μπορούν τις αρμόδιες αρχές του Παναμά» για να πάρουν τις πληροφορίες που θέλουν, εκτιμά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο γενικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών, Μπάμπης Καούκης

Εύα Καϊλή: «Ήξερε για τα χρήματα» -«Μπαμπά πάρε τη βαλίτσα και το μπιμπερό»

Σύμφωνα με τον κ. Καούκη, ο επικεφαλής της Αρχής Ξεπλύματος έστειλε αίτημα στη φορολογική αρχή του Παναμά και ζητάει περαιτέρω πληροφορίες για τυχόν εμβάσματα αλλά και αν υπάρχει εκεί κάποια υπεράκτια εταιρεία, η οποία λειτουργεί στο όνομα των εμπλεκομένων στο συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Ειδικά πάντως για τον Παναμά, τόνισε ότι είναι κράτος δύσκολο στη συνεργασία του, με το οποίο δεν έχουμε διακρατική συμφωνία όπως έχουμε με άλλες χώρες. Πάντως, εκτιμά ότι οι ελληνικές αρχές θα πιέσουν όσο μπορούν προκειμένου να πάρουν ό,τι πληροφορία μπορούν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top