Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά στο κελί - Ο μόνος άνθρωπος που την επισκέφτηκε

Το Qatargate σε δεύτερη φάση: Έρχεται άρση ασυλίας για δύο ευρωβουλευτές

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος Καϊλής είναι εκείνος που την επισκέφθηκε στο κελί όπου είναι υπό κράτηση. 

QatarGate: Βίντεο ντοκουμέντο με την Καϊλή και τον «λομπίστα» Άστον Κούτσερ

Ο κος. Καϊλής είναι ο άνθρωπος που παραμένει στις Βρυξέλλες καθώς φροντίζει τη δίχρονη κόρη της σε σπίτι στενού συνεργάτη της. Η Εύα Καϊλή υποδέχθηκε το 2023 στο κελί της στις φυλακές Χάρεν, συντροφιά με μία τηλεόραση και επικοινωνώντας με ελάχιστα άτομα  μέσω του τηλεφώνου που έχει στο κελί  και το οποίο, φυσικά, παρακολουθείται. Γνωρίζει ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση αντιμετωπίζοντας ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο και ελπίζει στην επόμενη ακρόασή της που θα γίνει περίπου στις 20 Ιανουαρίου, να πείσει τους Βέλγους δικαστές να την αφήσουν ελεύθερη. 

Qatargate: «Ψάξτε εμβάσματα 20 εκατ. ευρώ στο όνομα Καϊλή»

Το Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος είπε ότι όπως δικαιώθηκε με τα πλαστά εμβάσματα  του Παναμά, έτσι θα αποδειχθεί ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα δεν είχαν καμία σχέση με την Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά στο κελί - Ο μόνος άνθρωπος που την επισκέφτηκε

Οι Βέλγοι δικαστές φαίνεται πάντως ότι έχουν πολύ ισχυρά στοιχεία για το δίκτυο του Qatargate και σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο διώκτης της Εύας Καϊλή, ο Εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ περνά την έρευνα στη «Φάση 2», όπως την ονομάζουν. Αυτό σημαίνει ότι θα ζητήσουν από την Προέδρο του Ευρωκοινοβουλίου να άρει την ασυλία σε τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές, του Βέλγου Μαρκ Ταραμπέλα και του  Ιταλού Αντόνιο Κοτσολίνο. Δυο ονόματα που έχει  αναφέρει  στην κατάθεσή της και η Εύα Καϊλή .

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top