«Στριπτίζ» Γρηγοριάδη: Η Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα!

«Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με»

Να σχολιάσει το «στριπτίζ» του Κλέωνα Γρηγοριάδη κλήθηκε η Μαρία Απατζίδη, η βουλευτής του ΜέΡΑ25 που ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση με Επιτροπή της Βουλής, ο συνάδερφός της άλλαζε live πουκάμισο και εμφανίστηκε ημίγυμνος, χωρίς να το ξέρει. 

«Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή. Σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε κάποια στιγμή και ρούχα για να πάμε στην επόμενη συνέντευξη ή συνεδρίαση. Ο Κλέονας μπήκε βιαστικά και δεν είδες ότι έχω ανοικτή την κάμερα. Αυτό είναι άλλο», είπε η κα Απατζίδη, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης κάνει... στριπτίζ σε ζωντανή σύνδεση με τη Βουλή!

«Ως κόμμα έχουμε προτάσεις για ένα σωρό σοβαρά ζητήματα: τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς, το σύστημα Υγείας, το ρεύμα, κλπ. Δε μας καλέσατε ούτε μία φορά για κάτι τέτοιο και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν, αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πραγματικά ξαναπάρτε με, τώρα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε η βουλευτής του ΜέΡΑ25 και έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα, που μιλούσε μαζί της.

Κλέων Γρηγοριάδης: «Υπήρξε εποχή που έβγαζα 5000 ευρώ την ημέρα»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το Μέρα25… Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις -δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δε με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα».

«Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top