Κλέων Γρηγοριάδης: «Υπήρξε εποχή που έβγαζα 5000 ευρώ την ημέρα»

Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο ηθοποιός και βουλευτής του «Μέρα 25»

Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη ο Κλέων Γρηγοριάδης μίλησε για τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι πολιτικοί, αλλά και για εκείνους τους συναδέλφους που προβαίνουν σε κακοποιητικές συμπεριφορές.

Έξω από το υπουργείο Πολιτισμού οι ηθοποιοί - Ζητούν παραίτηση Μενδώνη

Ο Κλέων Γρηγοριάδης με τον Γιάνη Βαρουφάκη στην παρουσίαση του «Μέρα 25» - Φωτογραφία: ndp

«Πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στους καλλιτέχνες βουλευτές, τόσο ποταποί που είναι εδώ για τα χρήματα. Εγώ είχα την τύχη να αμείβομαι πλουσιοπάροχα από πολύ νωρίς, οπότε δεν είχα ανάγκη να γίνω βουλευτής για τα χρήματα. Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5000 ευρώ τον μήνα. Υπήρξε εποχή που έβγαζα τόσα χρήματα την ημέρα», είπε ο ηθοποιός στο «Πρωινό», που θυμίζουμε ότι βρίσκεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του Γιάνη Βαρουφάκη, στον συνδυασμό «Μέρα 25».

Σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος δήλωσε «Βγάζω φλύκταινες και παθαίνω αναφυλαξία στην ιδέα ότι άνθρωποι που παριστάνουν τους καλλιτέχνες φέρθηκαν σε καλλιτέχνη με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο».

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης εξιστορούσε φαντασιώσεις του

Ενώ τοποθετήθηκε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη «Ο κύριος Λιγνάδης έχει το τεκμήριο της αθωότητας αυτή τη στιγμή, όπως και ο κύριος Φιλιππίδης. Έχω πει και στη Βουλή ότι πρέπει να ρωτήσουμε όλο το ελληνικό θέατρο τι ξέρει. Δεν ξέραμε ότι βιάζει αλλά ξέραμε ότι είναι ένας άνθρωπος βαριά διαταραγμένος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top