Άδωνις για Καλάθι του Άη Βασίλη: Δε θα είναι τσουρούτικο, θα γίνει χαμός!

«Μου έστειλαν τις πρώτες λίστες με τα προϊόντα που θα μπουν»

«Θα γίνει χαμός, το Καλάθι του Άη Βασίλη δε θα είναι τσουρούτικο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης / Βίντεο: ΕΡΤ

«Ο ενθουσιασμός που τα καταστήματα παιχνιδιών έχουν δείξει για το Καλάθι του Άη Βασίλη είναι μεγάλος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σήμερα έκανε την καθιερωμένη αυτοψία σε σούπερ μάρκετ για το Καλάθι του Νοικοκυριού.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, το Καλάθι του Άη Βασίλη θα είναι πολύ πλούσιο.

Καλάθι του Άη Βασίλη: Ποιες αλυσίδες παιχνιδιών θα συμμετέχουν

«Χθες μου έστειλαν τα πρώτα μέιλ με τα προτεινόμενα καλάθια. Όλος ο κλάδος των παιχνιδιών οριζόντια θα είναι στο καλάθι. Βλέπω ότι το καλάθι θα έχει πολύ μεγάλη χαρά μέσα. Δεν θα είναι δηλαδή τσουρούτικο, θα έχει πολλά πράγματα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Αυτά θα είναι τα προϊόντα στο εορταστικό καλάθι και το Καλάθι του Άη Βασίλη

«Θα γίνει χαμός! Θα είναι χαρούμενο, εορταστικό, με πολύ καλές τιμές. Την άλλη Πέμπτη θα με δείτε μετά τα σούπερ μάρκετ, να γυρνάω τα παιχνιδάδικα. Οι μικροί και οι μεγάλοι μου φίλοι θα ευχαριστηθούν παιχνίδι», είπε, σημειώνοντας πως το Καλάθι του Άη Βασίλη θα έχει και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Εξάλλου, μιλώντας για εορταστικό Καλάθι του Νοικοκυριού, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως έχουν προστεθεί τέσσερα προϊόντα: μοσχάρι, γαλοπούλα, βασιλόπιτα-τσουρέκι και σοκολάτα.

Πόσο κοστίζουν φέτος μελομακάρονα και κουρουμπιέδες

«Δεν βάλαμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Ήταν δική μου απόφαση αυτή. Δεν ήθελα να δώσω ένα σήμα ότι πρέπει και αυτά τα παραδοσιακά γλυκά να τα παίρνουμε υποχρεωτικά από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πάρα πολλά ζαχαροπλαστεία, πάρα πολύ φούρνοι που φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά και θα τα προσφέρουμε μέσα στις εορτές», σημείωσε.

Ετοιμάζουμε τα πρώτα μελομακάρονα της σεζόν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top