Στοιχήματα για την ημερομηνία των εκλογών

Τα επικρατέστερα σενάρια και οι προετοιμασίες των κομμάτων

Τα κόμματα προετοιμάζονται πυρετωδώς για εκλογές - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Με το επικρατέστερο σενάριο οι κάλπες να στηθούν την Άνοιξη, τα κομματικά επιτελεία τρέχουν και δεν φτάνουν. Φτιάχνουν προγράμματα, οργανώνουν περιοδείες, γράφουν και σβήνουν ονόματα για τα ψηφοδέλτια.

Δημοσκόπηση GPO για το Star: Προβάδισμα της ΝΔ με διαφορά 6,8% 

Σε ρυθμούς μουντιάλ και η πολιτική ζωή, προσφέρει θέαμα αλλά και ιδέες για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Για γκολ στις εκλογές τα κόμματα κάνουν ισχυρό «πρεσιγκ» σε πρόσωπα του ποδοσφαίρου.

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει πρόταση στον Άγγελο Χαριστέα για τη Θεσσαλονίκη.

Όμως δεν έχει ευοδωθεί  για αυτό και κρατούν άμυνα με σενάρια για υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη. 

Για φουλ επίθεση με Χουάν Ραμόν Ρότσα στο ψηφοδέλτιο επικράτειας συζητάει η Κουμουνδούρου. 

Από τα ντέρμπυ αιωνίων Νίκος Σαργκάνης  για το Νότιο τομέα  και Τάκης Λεμονής  για τον Πειραιά έχουν δεχθεί κρούση από το ΠΑΣΟΚ το οποίο φλερτάρει για το μεγάλο λιμάνι και με τον Παναγιώτη Φασούλα.

Τα στοιχήματα για την ημερομηνία των εκλογών δίνουν και παίρνουν, με τις δυο Κυριακές 26 Μάρτιου ή 2 Απρίλιου να κερδίζουν έδαφος.

Πάντως το "προεκλογικό ζέσταμα" έχει ήδη ξεκινήσει.

«Δεν ξέρω αν μυρίζει εκλογές, όπως οσφρύζεται ο κος Μητσοτάκης, ξέρω όμως ότι μυρίζουν πολύ έντονα  και πολύ άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησής του. Ο κος Μητσοτάκης αποτελεί πια παράγοντα πολιτικής αστάθειας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

 Η ΝΔ επιστρατεύει νέα εργαλεία όπως τα podcast για να αναδείξει το κυβερνητικό έργο.

Το πρώτο podcast της ΝΔ: «Το είπατε – Το κάνατε;»

 «Ο πήχης της αυτοδυναμίας είναι ψηλά και θα τον κερδίσουμε, έχοντας εμπιστοσύνη στο έργο μας στην κυβέρνηση μας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο πρωθυπουργός είπε μυρίζει εκλογές, εγώ επειδή μαγειρεύω με το που θα αρχίσεις να τσιγαρίζεις το κρεμμύδι μυρίζει. Εμείς αρχίσαμε και τσιγαρίζουμε την αντιπολίτευση» είπε στο OPEN ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας.

«Ο γαμπρός στο τέλος ξυρίζεται αρά στις εκλογές θα δούμε ποιος τσιγαρίζει ποιον» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top