Το πρώτο podcast της ΝΔ: «Το είπατε – Το κάνατε;»

Με καλεσμένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη στον κύκλο συνεντεύξεων που εγκαινίασε η Νέα Δημοκρατία μέσω podcast με τίτλο «Το είπατε – Το κάνατε;».

O κ. Οικονόμου απάντησε για τα fake news, τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την στήριξη των πολιτών και τι θα δούμε μέχρι την ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προκηρύξει εθνικές εκλογές.

Δημοσκόπηση: Σε ασφαλή απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ – Τι διαφορά έχουν

«Η δουλειά είναι πάρα πολύ απαιτητική, πολύ συναρπαστική και είναι δουλειά που απαιτεί συλλογικότητα», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.
«Φροντίζουμε, όταν μιλάμε στον κόσμο να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του. Να μιλάμε όχι με γλώσσα ξύλινη, αλλά σε γλώσσα που καταλαβαίνει», είπε.

Οικονόμου για προστασία ανηλίκων: Συγκρουόμαστε με νοοτροπίες δεκαετιών

Όσον αφορά τις αγαπημένες του καλές ανακοινώσεις, είπε πως είναι αυτές που διαμορφώνουν «ένα πλαίσιο για να ζήσουν καλύτερα στα επόμενα άμεσα ή λίγο μακρύτερα χρόνια οι επόμενες γενιές».

Νέα δημοσκόπηση: Τι κυβέρνηση θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων

«Ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με την Παιδεία, με το εισόδημα της νέας γενιάς, με τη στέγη τους. Και ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τις πολλές επιτυχίες, που τα τελευταία τρία χρόνια  έχει καταγράψει η χώρα μας στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

Απαντώντας στο εάν οι πολίτες έχουν ξεκάθαρη εικόνα του κυβερνητικού έργου των τριών και κάτι τελευταίων ετών, είπε: «Σίγουρα έχουν μια καθαρή εικόνα του πώς διαχειριστήκαμε τις κρίσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι και του γεγονότος ότι η Ελλάδα έχει δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα, παρά τις δυσκολίες. Προφανώς δεν έγιναν όλα τέλεια, αλλά εάν αναλογιστεί κανείς από πού ξεκινήσαμε, τι μας έτυχε και το πώς έχουμε φτάσει μέχρι τώρα, μπορεί να καταλάβει τη μεγάλη επιτυχία και τη σοβαρότητα με την οποία η κυβέρνηση διαχειρίστηκε όσα μας έτυχαν στο προηγούμενο διάστημα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top